arrow_upward

16 kontorshotell: Solna

Solnas lilla yta på endast 20 km² står inför många förändringar och antalet invånare i staden växer i en rekordfart, likaså arbetsplatserna och antal etablerade företag. Det är även Sveriges mest företagsvänliga kommun, enligt svenskt...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Solna — Framtidsstad i tillväxt

Solna har ett strategiskt läge där flertalet företag väljer att etabler sig i. Kommunen planerar att utöka kollektivtrafiken med en linje mellan Odenplan, via Hagastaden, till Arenastaden. Solna har sett flera nyetableringar i form av kontorshotell, restauranger och upplevelser. Något som förklarar varför Solna är Sveriges arbetsplatstätaste stad. Dessutom investerar Solna mycket av sin tid och resurser åt att hjälpa nyföretagare samt tillväxtföretag för att skapa en näringslivsanpassad och unikt starkt stad.

Sveriges mest företagsvänliga kommun

Sju år i rad har Solna blivet ansedd som Sveriges mest företagsvänliga kommun av Svenskt Näringsliv. Att etablera sin verksamhet i Solna är otroligt stort. Något som förklarar de oendligt många alternativ för företagare såsom traditionella kontor samt moderna kontorshotell. Företag väljer att etablera sig i Solna för de goda kommunikationer, geografiska läge samt den dynamiska stadsutvecklingen.

star
star
star
star
star
3.7 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks