arrow_upward

Solna

Solnas lilla yta på endast 20 km² står inför många förändringar och antalet invånare i staden växer i en rekordfart, likaså arbetsplatserna och antal etablerade företag. Det är även Sveriges mest företagsvänliga kommun, enligt svenskt...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Solna — Framtidsstad i tillväxt

Solna har ett strategiskt läge där flertalet företag väljer att etabler sig i. Kommunen planerar att utöka kollektivtrafiken med en linje mellan Odenplan, via Hagastaden, till Arenastaden. Solna har sett flera nyetableringar i form av kontorshotell, restauranger och upplevelser. Något som förklarar varför Solna är Sveriges arbetsplatstätaste stad. Dessutom investerar Solna mycket av sin tid och resurser åt att hjälpa nyföretagare samt tillväxtföretag för att skapa en näringslivsanpassad och unikt starkt stad.

Sveriges mest företagsvänliga kommun

Sju år i rad har Solna blivet ansedd som Sveriges mest företagsvänliga kommun av Svenskt Näringsliv. Att etablera sin verksamhet i Solna är otroligt stort. Något som förklarar de oendligt många alternativ för företagare såsom traditionella kontor samt moderna kontorshotell. Företag väljer att etablera sig i Solna för de goda kommunikationer, geografiska läge samt den dynamiska stadsutvecklingen.

Läs mer om Solna på WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa