arrow_upward

Lidingö

Det är en attraktiv plats för företagare och det finns även bra utbud med kontorshotell på vackra Lidingö. Också möjligheterna för nybygge är positiva på grund av den stora efterfrågan. Denna form av lokal ger...Läs mer

Skapa sökprofil

Kontorshotell på Lidingö

Lidingö är en naturskön ö precis utanför Stockholms innerstad. Ön är känd för sin idrottsanläggning Bosön och den årliga löpar tävlingen Lidingö Loppet. Det är en attraktiv plats för företagare och det finns även bra utbud med kontorshotell på vackra Lidingö. Också möjligheterna för nybygge är positiva på grund av den stora efterfrågan. Lidingö ligger centralt beläget och det är lätt att ta sig in till Stockholm centrum och till andra städer, såväl nationellt samt internationellt. Att hyra kontorshotell på Lidingö ger bra möjligheter för utveckling samt för nyföretagare. Denna form av lokal ger nära kontakt med andra företag och är ett billigare alternativ mot hyra lokal. 

Lidingö - ett internationellt läge

Lidingö är belagt precis i utkanten av Stockholm innerstad. Dess broar går över till Ropsten. Därifrån kan du ta dig med tunnelbana in till Stockholm central. Där du kan ta dig via tåg ut till andra delar av Sverige. Samt Värtahamnen där du kan resa med färjebolagen Tallink och Siljaline. Tack vare sin placering är det lätt att ta sig till och från ön från många olika håll med ett stort utbud av färd möjligheter. Både lokalt, nationellt och internationellt. Eftersom Lidingö ligger så nära till Stockholm central är det lätt att ta sig ut till internationella förbindningar som flygplatserna Stockholm Arlanda och Skavsta. Fördelarna med att hyra kontorshotell på Lidingö, som har ett internationell läge är att du kan enkelt anordna möten på nationell samt internationell nivå. Det är också fördel att själv enkelt kunna ta sig ut till andra ställen till ex. möten och mässor från sin kontorsplats. Det sparar både tid och pengar. 

Kontorshotell i Lidingö - vackert och produktivt 

Lidingö är en attraktiv stad för både arbete och boende. Det är en naturskön ö intill Stockholm storstad. Med både skogsmark och skärgård. Lidingö stad är högt klassat företagsområde. Kommunen ligger fyra i Sverige i nyföretagande och tvåa i kvinnors företagande. Staden har ett stort utbud av kontor och kontorshotell, Lidingö är vacker för såväl boende som företagande. Många av företagshotellen är fulla eller nästintill fulla. Efterfrågan på kontor är stor. Efter som Lidingö är så populär företagsplats finns det bra möjligheter att bygga och inreda nya framgångsrika kontorshotell. Några av de företag som äger företagshotell på Lidingö är:

Lidingö Business center Lidingö företagshus Quick Office Lidingö Kontorshotell 

Kontorshotell bra för nyföretagare

Att etablera sig i företagshotell på Lidingö eller annan plats, som nyföretagare har många fördelar. Det går snabbt att hyra in sig och du behöver inte spendera någon tid eller pengar på renovering eller inredning. Allt är inkluderat. Du behöver inte betala extra för receptionist eller städunderhåll. Det gör det billigare än att hyra in sig i en lokal. En annan fördel är att du kan stanna hur länge du vill. Du kan starta upp företaget på en plats, när det har blivit mer stabilt eller när det är lämpligt flytta till en annan. Att ha sitt företag i kontorshotell betyder att du har många andra företag runt omkring dig i samma byggnad. Det ger bra kontakt med andra företagare och lätt att följa med i utvecklingen. Det ger också bra möjlighet att göra sitt företag känt bland andra. Det är inte bara positivt för nya företagare, det är bra fördelar även för stora och små företag som har vart i branschen ett tag. Hyra in sig på kontorshotell är ett bra sätt att sprida sitt företag över flera ställen i landet.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar