arrow_upward

1 kontorshotell: Lidingö

Det är en attraktiv plats för företagare och det finns även bra utbud med kontorshotell på vackra Lidingö. Också möjligheterna för nybygge är positiva på grund av den stora efterfrågan. Denna form av lokal ger...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontorshotell på Lidingö

Lidingö är en naturskön ö precis utanför Stockholms innerstad. Ön är känd för sin idrottsanläggning Bosön och den årliga löpar tävlingen Lidingö Loppet. Det är en attraktiv plats för företagare och det finns även bra utbud med kontorshotell på vackra Lidingö. Också möjligheterna för nybygge är positiva på grund av den stora efterfrågan. Lidingö ligger centralt beläget och det är lätt att ta sig in till Stockholm centrum och till andra städer, såväl nationellt samt internationellt. Att hyra kontorshotell på Lidingö ger bra möjligheter för utveckling samt för nyföretagare. Denna form av lokal ger nära kontakt med andra företag och är ett billigare alternativ mot hyra lokal. 

Lidingö - ett internationellt läge

Lidingö är belagt precis i utkanten av Stockholm innerstad. Dess broar går över till Ropsten. Därifrån kan du ta dig med tunnelbana in till Stockholm central. Där du kan ta dig via tåg ut till andra delar av Sverige. Samt Värtahamnen där du kan resa med färjebolagen Tallink och Siljaline. Tack vare sin placering är det lätt att ta sig till och från ön från många olika håll med ett stort utbud av färd möjligheter. Både lokalt, nationellt och internationellt. Eftersom Lidingö ligger så nära till Stockholm central är det lätt att ta sig ut till internationella förbindningar som flygplatserna Stockholm Arlanda och Skavsta. Fördelarna med att hyra kontorshotell på Lidingö, som har ett internationell läge är att du kan enkelt anordna möten på nationell samt internationell nivå. Det är också fördel att själv enkelt kunna ta sig ut till andra ställen till ex. möten och mässor från sin kontorsplats. Det sparar både tid och pengar.

 Kontorshotell i Lidingö - vackert och produktivt 

Lidingö är en attraktiv stad för både arbete och boende. Det är en naturskön ö intill Stockholm storstad. Med både skogsmark och skärgård. Lidingö stad är högt klassat företagsområde. Kommunen ligger fyra i Sverige i nyföretagande och tvåa i kvinnors företagande. Staden har ett stort utbud av kontor och kontorshotell, Lidingö är vacker för såväl boende som företagande. Många av företagshotellen är fulla eller nästintill fulla. Efterfrågan på kontor är stor. Efter som Lidingö är så populär företagsplats finns det bra möjligheter att bygga och inreda nya framgångsrika kontorshotell. Några av de företag som äger företagshotell på Lidingö är:

  • Lidingö Business center
  • Lidingö företagshus
  • Quick Office
  • Lidingö Kontorshotell 

Kontorshotell bra för nyföretagare

Att etablera sig i företagshotell på Lidingö eller annan plats, som nyföretagare har många fördelar. Det går snabbt att hyra in sig och du behöver inte spendera någon tid eller pengar på renovering eller inredning. Allt är inkluderat. Du behöver inte betala extra för receptionist eller städunderhåll. Det gör det billigare än att hyra in sig i en lokal. En annan fördel är att du kan stanna hur länge du vill. Du kan starta upp företaget på en plats, när det har blivit mer stabilt eller när det är lämpligt flytta till en annan. Att ha sitt företag i kontorshotell betyder att du har många andra företag runt omkring dig i samma byggnad. Det ger bra kontakt med andra företagare och lätt att följa med i utvecklingen. Det ger också bra möjlighet att göra sitt företag känt bland andra. Det är inte bara positivt för nya företagare, det är bra fördelar även för stora och små företag som har vart i branschen ett tag. Hyra in sig på kontorshotell är ett bra sätt att sprida sitt företag över flera ställen i landet.

star
star
star
star
star
3.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks