arrow_upward

23 lokaler: Helsingborg

Helsingborg är ett stort transport-, business- och handelscentrum, men även en viktig studentstad. Staden har hamn, till och från vilken båtar transporterar varor och även personer till och från Köpenhamn. Läget gör staden en attraktiv...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Helsingborgs utbud av lokaler

Helsingborg är en av de äldsta städerna i vad som nu är Sverige. Helsingborg är ett stort transport-, business- och handelscentrum, men även en viktig studentstad. Staden har hamn, till och från vilken båtar transporterar varor och även personer till och från Köpenhamn. Läget gör staden en attraktiv stad för företag att öppna upp nya lokaler.

En bra placering för såväl kontor som lokaler

Helsingborg är placerat på Skånes nordvästra kust, vid Öresunds smalaste del. Helsingborg är centralort i Helsingborgs stad som har Höganäs, Ängelholm, Åstorp, Bjuv, Svalöv och Landskronas kommuner i kanten. Helsingborg ligger endast 4 km från Danmarks stad Helsingör. Helsingborg har ca 100 000 invånare, men Helsingborgs kommun, där precisnämnda kommuner räknas in, har upp emot 400 000 invånare.


En lokal i Helsingborg har god tillgång till kommunikation

Eftersom Helsingborg är en hamnstad erbjuder staden förutom tillgång till järnväg, kollektivtrafik och goda vägar samt lätt tillgång till motorväg även ett stenkast till Öresundsbron och Köpenhamn. Tåget från Helsingborg till Köpenhamn tar strax under 2 timmar och underlättar livet för såväl pendlare som för transporter. Då utbudet av industrilokaler men även kontorslokaler är stort och priserna är lägre än i storstäderna, är Helsingborg en attraktiv stad för många företag.

En produktionslokal i en stad med näringslivsklimat

Helsingborg har på grund av dess placering och de goda kommunikationerna bidragit till ett bra näringslivsklimat. Staden är räknad som en av de tio största städerna i Sverige och på plats 13 på listan över kommuner som har det bästa företagsklimatet. Detta gör Helsingborg till ett bra alternativ för företag som vill öppna upp nya lokaler. Fem största arbetsgivare med industri - och kontorslokaler är: Ikea McNeil Unilever Sverige Peab Becton-Dickinson

Stora varumärken har lokaler i Helsingborg

Det finns flera stora varumärken som kommer från Helsingborg, några av de mest kända är: Mineralvattnet Ramlösa - både industri- och kontorslokaler Kafferosteriet Zoegas - både industri- och kontorslokaler Gummiföretaget Tretorn - både industri- och kontorslokaler

Många företag, många industrilokaler, många arbeten

Det finns över 10 000 företag i Helsingborg, av dessa har över 100 företag minst 50 anställda. Helsingborg har en god arbetsmarknad både gällande utbud på arbete men även arbetskraft, samtidigt är pendlingen till och från staden omfattande, både in- och utpendlingen, vilket innebär att många Helsingborgsbor inte arbetar i staden och många Helsingborsföretag har anställda från andra städer.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 4 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks