arrow_upward

3 Coworking: Helsingborg

Ta del av kommunens stöd med Helsingborg Coworking. Om du är intresserad av att engagera dig kommunalt, rekommenderar vi dig att delta i Näringslivsfrukostarna, där du kan träffa andra företagare, ta del av viktiga nyheter...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Bra läge med Coworking i Helsingborg

För er som inte redan vet det, är Helsingborg en vital del av Öresundsregionen; en sprudlande samarbetsregion som inkluderar östra Danmark och Skåne. Denna stad ligger bara några kilometer från Danmark och ligger närmare Hamburg än Stockholm gör. Den lukrativa Öresundsregionen producerar 26% av Sveriges och Danmarks samlade BNP. Kommunen växer också och har idag en befolkning på 132’000. Här kan entreprenörer och motiverade individer minst sagt ta del av ett spännande näringsliv som har allt att erbjuda: fantastiskt läge, tillväxt, variation, kommunalt stöd och bra infrastruktur. Med Coworking i Helsingborg har man också tillgång till ett större kontaktnät och längre utgifter. Detta är dessutom en väldigt vacker plats, med sevärdheter som Gamlegård, Gustav Adolfs kyrka, Ramlösa Hälsobrunn, Sofiero och Pålsjö slott och skog. Sofiero är ett slott med en trädgård på 15 hektar. Där finns det dessutom en gourmetrestaurang, för de som är ute efter något riktigt speciellt. Här brukade IKEA ha sitt huvudkontor innan de flyttade till Leiden i Nederländerna, så är finns det också näringslivshistoria att inspireras av.

Coworking i Helsingborg passar många olika branscher

År 2007 var de största arbetsgivarna i kommunens Region Skåne, Ikea, McNeil, Unilever Sverige, Peab, Rikspolisstyrelsen, Becton-Dickinson, Yves Rocher, DFDS Transport och Posten. Det finns också många fler kända varumärkena som kommer härifrån, och det är bland andra Ramlösa, Zoégas, Tretorn, Tidningsförlaget Allers, Nikotintuggummit Nicorette, Finax och Bostik. Andra verksamheter har kommit till i andra delar av landet, men valt att ha sina huvudkontor här, till exempel Biltema, Viktväktarna och Yves Rocher. Med andra ord kan många olika typer av verksamheter hitta sig till rätta här, vilket är väldigt inspirerande och motiverande för mindre företag och entreprenörer. Med Coworking i Helsingborg kommer man nära andra seriösa individer, som också är intresserade av att knyta kontakter, växa i sin profession och ha trevligt på samma gång. Det är enklare än vanligt att förena nytta med nöje på den här typen av kontor, som har öppna interiörer, kreativ design och moderna tankesätt. Oavsett vad du gör och hur mycket erfarenhet du har, så finns det någon där som kan dra nytta av din kunskap och dina idéer.

Ta del av kommunens stöd med Helsingborg Coworking

Om du är intresserad av att engagera dig kommunalt, rekommenderar vi dig att delta i Näringslivsfrukostarna, där du kan träffa andra företagare, ta del av viktiga nyheter och lära känna intressanta och etablerade entreprenörer. Detta är ett regelbundet ”kommunalt mingel” som är öppet för lokala företagare. Du kan läsa mer om detta på kommunens hemsida. Näringslivsfrukostarna arrangeras av Helsingborgs stad, Svenskt Näringsliv, Handelskammaren och Företagarna. Det är smart att ta del av dessa lokala initiativ, och på en nationell nivå finns det också hjälpsamma organisationer, som Business Sweden, IFS Internationella Företagarföreningen, Industriellt Utvecklingscentrum i Skåne AB, Region Skåne Näringsliv, Svenska ESF-rådet, Svenskt Näringsliv, Sydsvenska Handelskammaren, Teknopol, Helsingborgs Företagsgrupper, Gåsebäcks Fastighetsägargrupp, Business Professional Women, Campus Vänner, Helsingborgs Citysamverkan och Marknadsföreningen. Med Helsingborg Coworking kan du öka ditt kontaktnät på många olika sätt.

star
star
star
star
star
4.3 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks