arrow_upward

Med vackra miljöer är Helsingborg en stad där många företagare trivs. Det finns möjligheter att ha kontor inne i stan samt i områden runt om staden. De största branscherna är handel och logistik samt finans...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontorslokaler i Helsingborg

Nära havet är Helsingborg en fantastisk stad att ha sitt kontor i. Med vackra miljöer är Helsingborg en stad där många företagare trivs. Det finns möjligheter att ha kontor inne i stan samt i områden runt om staden. De största branscherna är handel och logistik samt finans och företagstjänster. Avgörande för dessa branscher är det strategiska och geografiska läget som Helsingborg innehar.

Kommunikationer

Runt Helsingborg ligger stora kommunikationsleder som E22 och E6. Detta gör staden lättillgänglig för anställda som pendlar, vilket ytterligare förstärks när man har i åtanke den välutvecklade kollektivtrafiken i staden. Att pendla till sitt kontor i Helsingborg är enkelt oavsett transportmedel. Du når kontoret via buss, tåg, bil, cykel eller t.o.m. färjan. Med en hamn i staden är transportmöjligheterna via vatten också väldigt goda. Färjan till Helsingör tar endast 20 minuter och på ungefär 45 minuters bilfärd nås Malmö. Fortsätter du över Öresundsbron når du Köpenhamn på mindre än en timme.

Öresundsregionen

Helsingborg är del av den spännande Öresundsregionen som är i ständig förändring. Från Helsingör och Helsingborg ända vägen ner till Malmö och Köpenhamn sträcker sig Öresrundsregionen. Denna region beskrivs som öppenhet, mångfald och tillgänglighet. På slutet av 80-talet började svenskarna och danskarna lägga tonvikt på en ny spännande region och i 1991 beslutades det att Öresundsbron skulle byggas. Öresundsbron invigdes år 2001 och idag reser över 90 000 personer över sundet till och från sina kontor genom bil, buss, tåg eller färja. Öresundsregionen har också sett antalet invånare stiga med över 340 000 personer.

Utmärkt Samarbete — Familjen Helsingborg

Det tidigare varumärket Helsingborg Business Region har ändrat namn till Familjen Helsingborg som består av 11 kommuners samarbete. Deras vision är att stimulera turism, inflyttning och näringslivsetablering. De vill främja företagslivet i regionen oavsett bransch. Namnet skapades för att det handlar om människor "familjen" och den mest kända kommunen i regionen är Helsingborg med primära syftet, samarbete. Familjen Helsingborg har sitt kontor på Drottninggatan i centrala Helsingborg.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa