arrow_upward

1 kontor: Vellinge

Vellinge kommun ligger i de sydligaste delarna av vårt avlånga land och att ha kontor här öppnar nya möjligheter, då man finns mitt i Öresundsregionen. Kommunen ligger strax utanför Malmö och även Danmark ligger inom...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Hyr fina kontor i Vellinge

Söker du och ditt företag efter nya möjligheter för kontorslokaler? Vill ni ha tillgång till en trivsam och speciellt utformad arbetsplats där effektivitet och kreativitet sätter standarden? Upptäck då, som så många andra redan gjort, de fina och fräscha kontorslokalerna i Vellinge. Här får alla typer av företag möjligheten att hyra lokaler som är anpassade och skapade för kontorsarbete. Öppna, ljusa och lättillgängliga ytor gör det till ett bra val att arbeta här. Här står allt redo för er; lunchrum, möbler, elektronik, mötesrum, säkerhet, hiss med mera är redan fixat. Med alla praktiska resurser redan ordnade är det enda ni behöver fokusera på är att få ert arbete gjort på bästa sätt. När alla dessa detaljer är klara blir det också roligare och mer effektiva dagar på kontoret. Alla känner sig mer motiverade att arbeta på bästa sätt i fina lokaler som är inspirerande. Fatta beslutet redan idag om att börja arbeta på en enklare och roligare plats.

Kontor med närhet till Malmö och Köpenhamn i Vellinge

Vellinge ligger i de sydligaste delarna av vårt avlånga land och att ha kontor här öppnar nya möjligheter. Kommunen ligger strax utanför Malmö och med närhet till hela länet och andra städer som Trelleborg, Svedala och Ystad. Inte nog med det, även Danmark ligger inom räckhåll eftersom Öresundsbron som tar dig till Köpenhamn endast ligger tjugo minuter bort. Tätorten är liten men på grund av dess läge är ingenting långt bort, därför är det strategiskt att placera sitt kontor i Vellinge. Till och med andra nationella eller internationella angelägenheter sköts enkelt med både tåg- och flygtrafik tillgängliga. Här får ni alltså möjlighet till både pittoreska miljöer i en småstad med lugn och natur samtidigt som stora städer, andra företag och möjligheter endast ligger inom en radie av 2 till 7 mil. Näringslivet är kraftigt växande här och på en mätning som nyligen gjorts av Nyföretagarcentrums nyföretagarbarometer ligger kommunen i topp med antal nystartade företag. Detta gör att företagsklimatet här är positivt och utvecklande.

Vellinge kontor erbjuder många alternativ

Det finns ett stort utbud av olika sorters kontorsutrymmen här. Vellinge kontor erbjuder både stora och små företag en speciellt anpassad arbetsplats som har allt och lite till. Stora lokaler med ordentliga utrymmen, möjlighet till både ett öppet kontorslandskap och privata rum till företag med en stor personalstyrka. För egenföretagare eller små företag finns mindre kontor som är anpassade för att skapa en trivsam miljö. Således krävs det också att ni som företag är säkra på vilken typ av utrymme ni är i behov av. Det finns vissa saker som kan vara bra att redan i förväg ha koll på. Hur många är ni som ska arbeta på kontoret, ska det finnas plats att växa? Vill ni ha en viss typ av bransch att dela utrymmen med eller ha i närheten? Vill ni ha öppna lokaler eller flera mindre rum? Vilket våningsplan är att föredra? Krävs speciell säkerhet eller andra faciliteter? När alla praktiska frågor är klarlagda kommer vi att hjälpa er att hitta en lösning ni blir nöjda med.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks