arrow_upward

Sollentuna

Staden ligger belägen nära både Arlanda flygplats och Stockholm City. Med bra transport möjligheter via kollektiv trafik eller E4an som går igenom kommunen. Bra företagaranda ger bra möjligheter att starta nya och utveckla företag. Det...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontor i Sollentuna

Sollentuna kommun ligger i Stockholms län, landskapet Uppland, och är en del av Stockholms tätort. Kommunen har knappa 70 000 invånare. Den är uppdelad i 10 kommundelar. Tureberg, Helenelund, Edsberg, Rotebro och Viby är de fem mest befolkade. Staden ligger belägen nära både Arlanda flygplats och Stockholm City. Med bra transport möjligheter via kollektiv trafik eller E4an som går igenom kommunen. Bra företagaranda ger bra möjligheter att starta nya och utveckla företag. Det är därför populärt för företagare att belägga sina kontor i Sollentuna.

Kontorslokaler i Sollentuna har bra läge

Sollentuna ligger i Stockholms tätort och har nära till Stockholm City samt till Arlanda Flygplats. Det är lätt att ta sig till och från staden med kollektiv trafik, närmare 5 pendeltågsstationer. De är belägna i Sollentuna, Helenelund, Häggvik, Rotebro och Norrviken. Ostkustbanan, som sträcker sig mellan Sundsvall och Stockholm, går igenom kommunen. Tågen passerar Uppsala och Gävle, samt snabbtåg via Arlanda Flygplats. E4an, som går igenom orten, är en bra möjlighet för de som föredrar att ta bilen till jobbet. Det breda utbudet av transport möjligheter och lära belagda storstad gör att det är enkelt att driva företag och ha kontorslokaler i Sollentuna även om man bor utanför kommunen. Det gör det också enkelt att anordna nationella och internationella konferenser och möten inom företagen. En förlängning av tvärbanan är också planerad. Den börjar i Ulvsunda till Kista och ska förlängas till Helenelund. Planerad projektstart är 2017 och ska vara färdigt 2023.

Andra bästa kommunen i lokal företagsklimat

Sollentuna kommun har två år i rad blivit rankad som andra bästa kommunen av 290 kommuner för lokal företagsklimat i Svenskt Näringslivs rankingsystem. Företagande är en viktig del i Sollentunas verksamhet. Sollentuna arbetar för att stötta företagaranda and entreprenörskap. De lägger mycket vikt i att hålla en hög sysselsättning och nöjdhet bland företagarna i kommunen. Det finns ca 4000 företag i kommunen. De flesta är små företagare. Sollentuna jobbar aktivt för att skapa tillväxt och utveckling bland företagen. Tack vare företagspopulariteten finns det ett bra utbud av lokaler. Det perfekta läget lockar till sig många företag och anställda att etablera sina kontor i Sollentuna.

Bra kontorsmiljö

Sollentuna är inte bara ett bra läge med bra transportmöjligheter. Det är också omgivet av fin natur. Med naturreservat och naturområden nära inpå bebyggelsen ger orten en fin plats att arbeta och bo i. Det finns åtta sjöar och en havsvik, Edsviken, som går in i staden. Det finns ett stort utbud av aktiviteter för kontorsföretagare och arbetsgrupper. Idrottshallar och finns att hyra för olika aktiviteter. Eller ta del av kulturskolan med musik, sång, dans och andra kreativa aktiviteter. Kommunen arbetar aktivt med att alla företagare ska ha så bra möjligheter och arbetsmiljö som möjligt. De vill upp nå Sveriges bästa lokalföretags- och kontorssamhälle. De är väldigt värna om företagen i kommunen. Det gör att företagen ser staden som ett perfekt ställe och väljer att etablera lokalverksamheter - och kontor i just Sollentuna.

Läs mer om Sollentuna på WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa