arrow_upward

106 kontor: Kista

Kista kontor är hem åt flera internationella företag vilket lockar fler människor till staden. Kommunen arbetar aktivt för att vara en attraktiv etableringsplats för företag. Kista som kommit att bli en väldigt populär stadsdel i...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Stockholm Kista kontor

Sveriges största stad är huvudstaden Stockholm med sin befolkning på ca 900 000 invånare. Staden tillhör Stockholms län. Huvudstaden är den mest folkrika staden i Sverige och även en av de fem snabbast växande regionerna i Europa. Stockholm är en väldigt attraktiv stad för såväl företag som invånare. Detta till stor del på grund av stadens heta företagsklimat och universitet. Stadens stora kulturutbud, vackra naturområden och nöjesparker lockar även många besökare till staden. Ett område som många företag fått upp ögonen för är Kista. Stadsdelen byggdes för ca 40 år sedan och har idag ca 12 000 invånare. Idag har området börja växa och är en samlingspunkt för många IT-företag. Det är en dynamisk stad som står inför stora förändringar. Det finns ett stort utbud av kontor i Kista i Stockholm för nyetableringar.

Kontorslokaler i Kista Stockholm – en dynamisk stadsdel

Stockholm kommun är karriärmöjligheternas stad. Många väljer huvudstaden för sina etableringar. Kommunen är centrum för hela Sverige när det gäller bland annat ekonomi, politik och media. Kommunen arbetar aktivt för att vara en attraktiv etableringsplats för företag. Kista som kommit att bli en väldigt populär stadsdel i kommunen för nyetableringar står inför stora förändringar. Stadsdelen har satt sitt namn på kartan, såväl inrikes som utrikes. Kista kontor är hem åt flera internationella företag vilket lockar fler människor till staden. Nu när staden växer är det många plan- och byggprojekt som satts i rullning för att kunna möta den tillväxt staden står inför. Fler bostäder, nya gator och torg, affärsstråk, kontorslokaler och mycket mer ska byggas. Utveckling av staden ska göra staden om än mer attraktiv plats för såväl invånare som företag. Det planeras för ca 3 – 4 000 nya bostäder som ska byggas.

Kontor Kista Stockholm – bra kommunikationer

Kista ligger i Västerort i Stockholms kommun. Detta betyder att stadsdelen ligger en liten bit utanför innerstan. Det innebär att det är ett lugnare tempo där men med ca 20 minuters gång kan du vara inne i den pulserande huvudstaden. Kista är en attraktiv etableringsplats för företag på grund av sitt strategiska läge i den expansiva Stockholmsregionen. Här finns tillgång till en väldigt bra och välutvecklad kollektivtrafik. Det finns ett bra vägnät, tunnelbana, tåg och buss med några få meters avstånd. Detta underlättar för såväl företag som in- och utpendlare. Stadens infrastruktur med ett bra vägnät, hamn, buss-, tåg- och flygförbindelser lockar företagande till staden och deras olika stadsdelar. Både Arlanda- och Bromma flygplatsområde finns i närheten. Detta gör att även utländska besökare och många internationella företag lockas till i staden. De goda möjligheterna att resa kollektivt i samband med kommunens engagemang att främja företagande lockar allt fler företag att etablera sig i kontor i Kista i Stockholm.

Stockholm är hem åt välkända företag

I Stockholms kommun finns det många arbetsmöjligheter. Huvudstaden är hem åt många företag, såväl svenska som internationella. Här råder ett väldigt varierande näringsliv. Det är service- och tjänstesektorn som dominerar på arbetsmarknaden och även de som producerar flest arbetstillfällen. Just i Kista kontorslokaler finns en stor ansamling av företag inom IT, telekom och teknik. Här finns huvudkontoret för det stora välkända företaget Ericsson, IBM, Samsung och Nokia. Det är en väldigt attraktiv stad att etablera sin verksamhet i. Det finns allt från små företag med få anställda till stora internationella företag med flera tusen anställda. En stor del av Sveriges största företag har sitt huvudkontor belägna i lokaler, kontorshotell och kontor i Kista i Stockholm. Det är nästan hälften av alla Sveriges företag med mer än 200 anställda som har sitt säte i Stockholm. Kommunen arbetar aktivt för att främja god utveckling av företagen och bibehålla sitt goda företagsklimat samt att locka fler företag att etablera sig i kontor i Kista i Stockholm.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks