arrow_upward

5 kontor: Kungsholmen

Det finns många moderna kontor i Stockholms Kungsholmen, ett område med långt näringsliv. Många av de vackra lokalerna i Stockholm Kungsholmen har en lång historia. Många stora svenska och utländska företag har valt att lägga...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Stockholm Kungsholmen kontor – en vacker plats för nyetablering

Kungsholmen är en Ö mitt i sjön Mälaren och Stockholms innerstad. Ön ligger norr om Riddarfjärden och är idag uppdelad i 5 distrikt eller stadsdelar. Marieberg, Fredhäll, Stadshagen, Kungsholmen och Kristineberg heter stadsdelarna och de ingår i Kungsholmens stadsdelsområde. Ön har sedan tidigt 1400-tal används till det svenska näringslivet med mark, lokaler och kontor i Stockholm Kungsholmen. Den första industrin som byggdes på ön var ett tegelbruk som bedrevs av munkar. Även fiske och jordbruk bedrevs under denna tiden. Fram till 1700-talet var området i princip obebyggt. Den södra delen bebyggdes med bostäder, lokaler och kontor i Stockholm Kungsholmen och ett gatunät anlades.

Kontor i Stockholms Kungsholmen – ett område med långt näringsliv 

Många av de vackra kontoren i Stockholm Kungsholmen har en lång historia. Kungsholmens glasbruk som år 1676 låg beläget på den östra delen av ön var länge Sveriges ledande glasbruk. Här tillverkades både pokaler och vinglas. Under 1700-talet fick glasbruket stor konkurrens från de nyare glasbruken söderut på grund av tillgången på ved. Efter det att glasbruket la ner gjordes det om till ett laboratorium som styrdes från kontor på Karolinska institutet. Idag används byggnaden som kontor i Stockholm Kungsholmen.

Ett område för både boende och kontor

Idag består stora delar av området för bostäder, lokaler och kontor i Stockholm Kungsholmen. Utöver byggnaderna finns några mer livliga platser såsom Fleminggatan och Hanverkargatan där det kryllar av mysiga restauranger, kaféer, barer och affärer. Kungsholmen bjuder på en väldigt fin natur och på ett fantastiskt båtliv mitt i den svenska huvudstaden. På sommar finns ett flertal badplatser och är man på besök får man inte missa en av Stockholms vackraste kontor i Stockholm Kungsholmen, stadshuset. Där kan man ta hissen upp i till högsta tornet och få skåda staden från en annan vinkel.

Kontor i Stockholm Kungsholmen – med vattnet och fin natur runt hörnet

Den största parken i området med närhet till både bostäder och kontor i Stockholm Kungsholmen heter Rålamshovsparken. Parken är speciellt populär under sommarhalvåret och ligger med vacker utsikt över Gamla stan, Stadshuset och Riddarfjärden. Parken har man valt att anlägga mitt i mellan två stora bostadsområden för att de boende ska kunna få möjlighet att utnyttja parkens alla aktiviteter. Under sommaren anordnar stadsdelsförvaltningen med kontor i Stockholm Kungsholmen brännboll, volleyboll, fotboll, boule och gympa för stadens invånare och här finns även badplatser för ett dopp efter någon parkaktivitet.

Skapa nätverk med Sveriges näringsliv

Många stora svenska och utländska företag har valt att lägga sina huvudkontor och kontor i Stockholm Kungsholmen. Några av de företag som valt att etablera sig i området med huvudkontor i Stockholm Kungsholmen är Ericsson, Skandia, Sercuritas, Electrolux, SL och Skanska. Det geografiska läget med nära till centrum och bra kollektivtrafik lockar många företag till att etablera sig i området. Både i nya och gamla byggnader finns stora möjligheter till att både mindre och större kontor i Stockholm Kungsholmen.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks