arrow_upward

8 kontor: Täby

I dagsläget bor det i kommunen drygt 70 000 personer medan det i tätorten endast bor cirka 2500. Kommunen är en väldigt populär bostadsort som är väl ansedd. I Täby finns ett stort utbud av kontor...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontor i Täby ger dig många möjligheter

I Täby finns ett stort utbud av kontor som passar för företagaren som vill hålla till lite utanför stan. Här får man ta del av en lugnare och trevligare miljö samtidigt som man blir en del av ett växande företagsklimat. Här finns många valmöjligheter när det kommer till kontorslokaler, och man kan enkelt hitta något som passar alla behov. Både små och stora företag håller till här, även om majoriteten är små. Välj mellan lokaler på olika lägen i området, på olika våningsplan, i olika storlekar och med olika dispositioner. Alla kontor är fräscha och du kan förvänta dig en trevlig arbetsmiljö för dig och dina kollegor. Här finns moderna kontor som är speciellt utformade för att passar just kontorsarbete och inspirera och effektivisera. Slipp tänka på alla praktiska detaljer när du hyr färdiga kontor där det finns gott om möjligheter och plats att växa. Upptäck Täby när du ska skaffa kontor!

Täby är en välmående kommun för företag med många bra kontor

I dagsläget bor det i kommunen drygt 70 000 personer medan det i tätorten endast bor cirka 2500. Kommunen är en väldigt populär bostadsort som är väl ansedd. Men inte bara boende i området trivs bra, utan här finns också gott om företagare. Det finns ungefär 10 000 företag registrerade i kommunen, något som tyder på att näringslivet är välmående. Kommunen satsar stort på att stötta och hjälpa nya företagare för att hela tiden få näringslivet att växa. De flesta företag här är små och är inom områdena tjänster, handel, elektronik, IT-sektorn, bygg och fastighet samt förskola, vård och omsorg. En stor andel verkar inom skola, vård och omsorg, det är något alldeles särskilt för en svensk kommun. Kommunen i Täby har två huvudsakliga mål och det är att skapa bra förutsättningar för ett konkurrenskraftigt näringsliv samt att fler ska kunna arbeta hemifrån. Genom att skaffa kontor i Täby blir du en del av ett växande näringsliv.

Täby är en bra ort att kontor på

Täby är en del av Täby kommun som ligger i Stockholms län nordöst om centrum. Kommunen gränsar till Österåkers kommun, i sydöst åt Vaxholms kommun, i söder åt Danderyds kommun, i väster åt Sollentuna kommun och Upplands Väsby kommun samt i norr åt Vallentuna kommun. Förutom att kommunen stöttar företagande finns även många andra positiva aspekter med att ha kontor i Täby. Det är enkelt att ta sig hit, vilket är viktigt när det kommer till när man ska välja plats för kontor i och med att man ska ta sig till och från kontoret varje dag. Roslagsbanan är det som driver kollektivtrafiken i Täby och har haft en stor betydelse för stadsdelens utveckling. Många pendlare åker varje dag mot centrum och vidare via Roslagsbanan. Det finns även många bussar som kopplar samman Roslagsbanan, tunnelbanan och resten av Täby. Med bil kommer man enkelt vidare eftersom E18 går genom området. Till stan tar det cirka tjugo minuter att köra. Att ha kontor i Täby ger både närhet till stad och natur.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks