arrow_upward

7 kontor: Stockholm Vasastan

Vasastan -eEtt centrum för svensk handel Området är en av de mest populära platserna i vår huvudstad. Vasastan är både välkänt som bostad, de härliga parkerna, från Astrid Lindgrens böcker och för många drivna företag...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Stockholm Vasastan kontor – centrum för svensk handel

Området är en av de mest populära platserna i vår huvudstad. Vasastan är både välkänt som bostad, de härliga parkerna, från Astrid Lindgrens böcker och för många drivna företag med kontor i Stockholm Vasastan. Området började att växa under 1100-talet tack vare sitt fina läge och blev snabbt en viktig handelsplats för både invånarna och företagen med kontor i Stockholm Vasastan. Närheten till kustsidan och hamnen gjorde området extra attraktivt och även från militär synpunkt en viktig plats. Området är känt för sina härlig parker där ett flertal av Astrid Lindgrens filmer har spelats in och under vinterhalvåret är sjön i Vasaparken ett välbesökt mål för taggade skridskoåkare.

Med kontor i Stockholm Vasastan – i centrum för politik, ekonomi och kultur

En av Sveriges med folkkära författare Astrid Lindgren bodde under flera år av sitt liv i området. Under de 75 åren i området hann hon skriva ett flertal böcker från sitt kontor i Stockholm Vasastan. Många platser i området förknippas med författaren och man kan ta en tur i hennes fotspår. Inspirationen och skrivande har hon just fått från platsen och från hennes kontor i Stockholm Vasastan kunde hon se rakt ner i parken på den stora gräsmattan där alla barnen lekte. Det sägs att iden bakom boken ”Mio min Mio” fick hon från en av sina promenader till sitt förlag när en pojke stod själv i parken och det utstrålade ensamhet om honom.

Vasastan – en stadsdel där arbetslösheten minskar

Socialdemokraterna i huvudstaden med kontor i Stockholm Vasastan tog ett beslut när de kom till marken om att arbeta mer aktivt med arbetsrelaterade frågor. År 2013 tog de en aktiv position om att arbeta med att få rätt kompetens och människa på rätt plats. Man har nu börjat kunna se resultat av detta arbete där lokala utbildningar stod i centrum. Man öppnade bland annat ett nytt komvux med kontor i Stockholm Vasastan. Satsningen har idag gett ett resultat där cirka 1500 personer har gått från att vara arbetslösa och leva på bidrag till att ha ett arbete med lön.

Med kontor i Stockholm Vasastan – framtiden i fokus

Genom ett kommunalt projekt har området lyckats skapa 1500 nya arbeten de senaste tre åren genom att sätta rätt man på rätt arbete. En annan del av projektet som styrs från kontor i Stockholm Vasastan har varit att utvidga den offentliga sektorn. Genom det nya projektet har man fått tillsätta 19 nya tjänster och går projektet i den riktning som politikerna vill så kommer allt fler arbeten att skapas. Politikerna med kontor i Stockholm Vasastan är säkra på att projektet kommer att ha allt fler ringar på vattnet och till exempel leda till mindre kriminalitet i området. Med fler medborgare som känner sig behövda stärks deras självförtroende och de blir en del av samhället.

Stockholm Vasastan – en del av den svenska utvecklingen

I början på år 2016 kom ett beslut om om att stänga förlossningssalarna på Östra sjukhuset. Därför har ett nytt beslut tagits på kontoret i Stockholm Vasastan om att S:t Görans sjukhus måste snabbt byggas om. I takt med att staden växer kommer det behövas 4000 nya förlossningsplatser som dagsläget ser ut nu. Ett nytt beslut om vad som kommer att hända kommer att tas av landstinget hösten år 2016.

star
star
star
star
star
3.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks