arrow_upward

35 kontor: Stockholm Östermalm

Östermalm är den 7:e största i Stockholm kommun och förknippas oftast med exklusiva bostadskvarter. Den är också hemmaplan för många exklusiva, internationella märken som har sina butiker och kontor på Östermalm. Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontor i Stockholms Östermalm

Östermalm ligger i Stockholms innerstad och har cirka 36 400 invånare. Stadsdelen är den 7:e största i Stockholm kommun och förknippas oftast med exklusiva bostadskvarter. Den är också hemmaplan för många exklusiva, internationella märken som har sina butiker och kontor på Östermalm. Stadsdelen är känd för sina fantastiska hus och butiker. Detta är självklart inte utan anledning eftersom invånarna av den högre klassen är bosatta där. Stadsdelen gör en intressant motsägelse om sig själv. Det är ett lyxigt bostadsområde, men har också lagt sin högsta koncentration på nattklubbar om man jämför med andra delar av Stockholm, klubbarna hittar man runt området Stureplan. Stadsdelen är den mest eleganta och mest exklusiva delen av Stockholm och har några av stadens mest imponerande byggnader, specialbutiker och ståtliga flerbostadshus med lägenheter som säljs för stora summor. Östermalm kretsar kring sina parker; särskilt den magnifika Humlegården , som omsluter den Kungliga biblioteket. Den vackra boulevarden på Karlavägen och Karlaplan cirkeln är hjärtat av Östermalm.

Handelplatser och kontor i Östermalm, Stockholm

Östermalms Saluhall på Östermalmstorget för färskvaror är inte bara den största handelsplatsen i stadsdelen, utan också en av de största i hela Stockholm och finns med i varje Stockholm guidebok. Östermalms Saluhall ägs och förvaltas av Saluhallsförvaltningen genom Stockholms stads fastighetskontor. På stureplan kan man även hitta Sturegallerian som är ett modernt inomhus köpcentrum med många butiker. Galleriet omfattar också ett hotell och bad. Det finns en mängd olika butiker, allt från bokhandel till klädbutiker samt några kaféer. Många besöker också gallerian enbart för att beundra den vackra byggnaden det är inrymd i.

Flera kontorsalternativ i Stockholm

På stureplan eller finansdistriktet kan man också hitta kontorshotell i en klassisk stenbyggnad. Företagscentret och kontorshotellet ligger på fjärde våningen och är omgivet av främst servicebaserade branscher. Nästan hälften av Sveriges stora företag har sina huvudkontor i Stockholm, t.ex H&M. En annan viktig del av stadsdelen är Bibliotekstan, som är stadens mest välbärgade shoppingdistrikt, med exklusiva butiker som erbjuder produkter av skandinaviska och internationella märken.

Driva företag på Östermalm

Ett stort antal ledande personligheter inom näringsliv, förvaltning och underhållningsbranschen bor i Östermalm och sedan 1900-talet så har stadsdelen utvecklats till högstatusområde med de högsta fastighetspriserna i Sverige. Detta har självklart lett till att fler företag eftertraktar området och vill etablera sina företag där. Populära gator att ha kontor på Östermalm i Stockholm är bland annat Birger Jarlsgatan, Valhallavägen, Karlaplan, Strandvägen och Diplomatstaden. Kontoren kan hittas mellan allt från 20 kvm till 4500 kvm, beroende på val av gata. På Birger Jarlsgatan kan man hitta några av Stockholms mest exklusiva butiker, däribland Gucci, Max Mara, Louis Vuitton och Georg Jensen. Kontorslokaler kan man även hyra på sidogatorna av den berömda affärsgatan.

Eftertraktat att etablera kontor på Östermalm

Stadsdelen ligger i hjärtat av Stockholm och anses vara en av de mest eleganta och eftertraktade företagsmiljöerna, samt är ett av de livligaste områdena i staden. Företag som väljer att etablera sig och ha sina kontor på Östermalm i Stockholm är framförallt Advokatfirmor och fastighetsmäklare. På Östermalm hittar man även många viktiga muséer som t.ex. Armémuseum, Historiska museet, Musikmuseet och Dramaten samt andra viktiga byggnader som TV- och Radiohusen och köpcentrumet Fältöversten.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks