arrow_upward

0 Mötesrum: Stockholm Östermalm

Stora kommunikationsmöjligheter med mötesrum på Östermalm i Stockholm. Om du har mötesrum i Stockholm Östermalm kan du välja och vraka mellan transportmöjligheter. Det finns bussar, pendeltåg, tunnelbana, cykelvägar, bilvägar och gångbanor, och kommunen står till...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Skapa historia med ett mötesrum i Stockholm Östermalm

Det är många som anser att detta är den allra vackraste delen av vår huvudstad, som har drygt 70’000 invånare, och det är svårt att argumentera emot. Här kan vi strosa runt och njuta av de vackra fastigheterna på Karlaplan, Strandvägen, och i Villastaden, Lärkstaden och Diplomatstaden. Alla olika områden har sitt specifika utseende, och alla har vi olika smak när det gäller arkitektur. De hus som ligger på Karlaplan byggdes mellan år 1880 och år 1930, och där kan man finna olika typer av företagslokaler. För de som letar efter Stockholm Östermalm mötesrum finns det ett stort utbud, och beroende på vilka behov du har, kan du hitta det som passar dig allra bäst. Området brukade kallas Ladugårdslandet förr i tiden, på grund av att det fanns fyra kungsladugårdar där. Idag är det bara Kaknäs som står kvar, med det kända TV- & radiotornet, och det är inte många som vet att Kaknäs i grunden är en forntida by.

Stora kommunikationsmöjligheter med mötesrum på Östermalm i Stockholm

Om du har mötesrum i Stockholm Östermalm kan du välja och vraka mellan transportmöjligheter. Det finns bussar, pendeltåg, tunnelbana, cykelvägar, bilvägar och gångbanor, och kommunen står till tjänst med punktliga och pålitliga reseförlopp. Bilvägarna tas väl hand om, och Trafikverket gör sitt yttersta för att all trafik i huvudstaden går till utan några problem. De som är riktigt miljömedvetna kanske föredrar att ta cykeln till jobbet, och det är alltid bra, om man använder hjälm så klart. Ett stort nät av gångbanor gör det också möjligt för medarbetare att promenera en del av vägen, för att få motion och bidra till minskade avgasutsläpp. Men det kan vara svårt att göra tid för det på morgonen, så pendeltågen är nog ändå det mest populära valet. Oavsett vilken typ av företag du har, kan du dra nytta av huvudstadens stora nätverk av kommunikation och transport. Om du väljer att köra bil är det alltid en god idé att diskutera detta med din hyresvärd.

Många företag med Stockholm Östermalm mötesrum

Det finns en rad väletablerade företag i detta område, inom många olika branscher. Här hittar du bland annat Kakelbutik AB, At House AB, DentalCare AB, Färg TV Specialisten AB, Peach Stockholm, Aleris Hemtjänst, Happy Homes, Handy Men HB, Affärsutveckling AB, Förgyllnings AB, Korvspecialisten AB, Tandklinik AB, Måleri AB, Tvättsalong HB, Bokhålleri, Psykologi och Marknadsföring AB, Judo- & Kampsportsklubben, Smajla Tandreglering,  Specialisthud HB och Sunwell Drop in. Många andra företag har även mötesrum på Östermalm i Stockholm, på grund av den strategiska positionen. Det är lätt för både medarbetare, klienter och potentiella kunder att ta sig till denna centrala del av huvudstaden, som också har ett stort utbud av fantastiska restauranger och härliga caféer. Ett område som har ett sådant här sprudlande näringsliv kan hjälpa nya företag att växa, och säg vilken företagare som inte kan dra nytta av sådant stöd. Lokala organisationer och initiativ, både kommunala och privata, finns till för att stötta både nya och etablerade entreprenörer.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks