arrow_upward

2 Mötesrum: Nacka

Närheten till både natur, skärgård och storstad gör området mycket attraktivt och populärt. Nacka med sina tillhörande mötesrum är lokaliserade i Stockholms sydöstra delar. Nacka kommun är stor till ytan och rymmer mycket. Det är...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Nacka mötesrum erbjuder smidiga alternativ

Är du och ditt företag i behov av en plats att hålla era möten på? Vill ni få möjligheten att vistas i fräscha, moderna och ljusa lokaler? Då är Nackas mötesrum något som ni kan vara intresserade av. Vi erbjuder många olika sorters företag och organisationer i olika branscher det perfekta stället att hålla möten på. I speciellt utformade lokaler för ändamålet kan ni vara säkra på att få ut maximalt med nytta av tiden. Ljusa, fräscha och moderna rum i olika storlekar som inspirerar er att tänka kreativt. Vi har ett brett utbud av olika sorters utrymmen för att matcha de flesta behov. Allt ifrån små och personliga rum som passar de allra minsta företagen och dess möten, till stora lokaler som är proffsigt utrustade för att rymma en stor personalstyrka. Allt ifrån snabba möten sinsemellan anställda, till konferenser går att hålla här. Det alla mötesrum har gemensamt är dock att de alla är utrustade med den senaste tekniken, ergonomiska stolar, bord och andra möbler samt alla andra detaljer som kan tänkas behövas för ett lyckat möte.

Moderna mötesrum i Nacka, håll konferenser med stil

Förutom en inspirerande miljö som kommer att leda till enkla, roliga och lyckade möten erbjuder vi också det lilla extra för våra kunder. Här finns möjlighet till lunch eller fika under mötets gång. Vi på Nacka mötesrum är mycket lyhörda för precis vad den enskilda kunden frågar efter eller har för önskemål. Beroende på storleken på ert möte finns olika möjligheter att hyra olika rum, eller hela våningar. Vi gör det så enkelt som möjligt för företag att hålla sammankomster och försöker vara så flexibla som möjligt. Vår vision är att mötet ska gå smidigt och enkelt genom att tillgodose alla praktiska detaljer. Men det ska också vara lustfyllt och inspirerande att vistas hos oss. Vi arbetar ständigt med att vara uppdaterade inom den senaste tekniken och bekvämligheterna. Vi vill att våra lokaler ska kännas tilltalande och att alla inblandade ska kunna ge sitt bästa. När man inte behöver fundera på allt praktiskt som ska ordnas och inte heller känna sig stressad över något blir det med säkerhet ett bättre och mer effektivt möte. 

Närhet till hela Stockholm med mötesrum i Nacka

Nacka med sina tillhörande mötesrum är lokaliserade i Stockholms sydöstra delar. Nacka kommun är stor till ytan och rymmer mycket. Det är en sprudlande och levande kommun, med närhet till Stockholms centrum. Här finns en bra mix av boende, företagare, kommunala verksamheter och aktiviteter. Närheten till både natur, skärgård och storstad gör området mycket attraktivt och populärt. Trots sitt natursköna läge och lugn ligger stadsdelen inte alls långt ifrån centrum. På tjugo minuters bilfärd befinner du dig i city. Även kommunaltrafiken med tunnelbana och buss är väl fungerande och infrastrukturen genomtänkt för att optimera tillgängligheten. Här kan du alltså både få närhet till stan och natur. Att befinna sig här är uppfriskande och trevligare än den hektiska och bullriga stadskärnan. Gör som så många andra redan upptäckt, håll ditt nästa möte här.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks