arrow_upward

2 Mötesrum: Älvsjö

Älvsjö är en populär del av Stockholm som erbjuder mycket positiva alternativ och lösningar. Mötesrum i Älvsjö är för dig som vill etablera dig i en välmående kommun och växa ditt företag. Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Mötesrum i Älvsjö som passar många

Ta del av fina och praktiska mötesrum i Älvsjö! Här finns ett stort antal varierande mötesrum som passar många typer av företag och olika sorters möten. Det finns allt ifrån stora lokaler med plats för en stor grupp till mer personliga rum avsedda för färre. Är du en egenföretagare utan ett eget kontor? Då passar det här perfekt när du stämmer träff med kunder. Är du i behov av större utrymme som inte finns på din kontorsplats? Här finns många större rum som passar både formella och informella möten. Är du i behov av mer avancerad teknik eller utrustning? Det finns det mesta som kan behövas för ett lyckat möte här. Fräscha och öppna lokaler med bekväma stolar och bord gör att mötet blir enkelt. Tillgång till hjälp att samordna, information, fika eller lunch är också något som underlättar. Med ett bra läge i Älvsjö är det här det perfekta alternativet för dig som oberoende av anledning söker en plats att hålla möten på.

Älvsjö mötesrum är för dig som vill etablera dig i en välmående kommun

Älvsjö är en populär del av Stockholm som erbjuder mycket positiva alternativ och lösningar. I kommunområdet Söderort ligger det vackra området som har nära till både centrum, hav och naturområden. Stadsdelen är en ort som lämpar sig väl för boende och företagare med tanke på sitt bra läge. Här tar man sig till stan på endast femton minuter via bil eller kollektivtrafik. Det planeras för en ny tunnelbanelinje hit, men i nuläget finns buss och pendeltåg att tillgå. Här finns en välbalanserad blandning av boende och företagande. Det byggs mycket i det här området på grund av det höga trycket att hålla till här. Både tillverkning och stora företag, detaljhandel, egenföretagare och offentlig sektor finns representerade i området. Vad gäller omsorg finns många skolor, fritidsaktiviteter och naturområden att välja mellan. Håll till vid Älvsjö mötesrum och ta del av allt detta.

Arbeta i Älvsjö och ta del av praktiska mötesrum

Det spelar ingen roll om du är etablerad i området sedan tidigare eller ej. Älvsjö mötesrum är till för alla. Om du har ett företag i närheten är det självfallet mycket praktiskt att kunna använda mötesrummen på en regelbunden basis. Men om du håller till på annat håll i stan kan du också enkelt ta dig hit. Kanske är din kund etablerad här? Hur just din situation än ser ut finns alternativ för dig. Det viktiga att tänka på är bara vilket typ av möte som ska hållas och vad som krävs. Om det behövs någon speciell teknik eller annan utrustning, vilken storlek på rummen som behövs samt om ni vill ha fika eller lunch till exempel. Beroende på vilket möte som ska hållas och vikten av det kan det vara bra att ha förberett sig på olika sätt. Här kan du vara säker på att få den hjälp du behöver och en så stor flexibilitet som möjligt. Det viktiga är att du blir nöjd och ditt företag har framgång.

star
star
star
star
star
3.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks