arrow_upward

1 Virtuellt kontor: Älvsjö

Virtuella kontor växer mycket i popularitet. Det är ett koncept som ger dig och ditt företag många möjligheter. Ett virtuellt kontor i Älvsjö är en väldigt bra lösning för dig som vill kunna vara belägen...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Älvsjö virtuellt kontor ger dig en populär adress och mycket mer

Ett virtuellt kontor i Älvsjö är en väldigt bra lösning för dig som vill kunna vara belägen på en bra adress till minimala kostnader. Här får du tillgång till ett av Stockholms mest populära områden genom att ha en virtuell reception och virtuella mötesrum och kontorsrum med mera. Ditt företags adress och adresstjänst kommer att vara registrerade här och kunna stärka din verksamhet genom det perfekta läget. Framförallt är det ordentliga kostnadsbesparingar jämfört med att ha fysiska kontor. Detta är en lösning för speciellt mindre företag som söker en modern och praktisk lösning. Om du har en egen firma eller ett mindre företag är det här ett alternativ som kan passa dig. Genom att ta del av den här lösningen kan du arbeta från den platsen du är på idag men genom den populära adressen få en starkare status. Du får dessutom hjälp med administrativa delar och tillgång till mötesrum.

Skaffa dig en modern och praktisk lösning med ett virtuellt kontor i Älvsjö

Virtuella kontor växer mycket i popularitet. Det är ett koncept som ger dig och ditt företag många möjligheter. När du använder ett virtuellt kontor i Älvsjö får du tillgång till bland annat en bra adress, telefonnummer, en professionell receptionist och mötesrum. Det virtuella kontoret kommer att hjälpa dig med saker såsom att svara i telefon i ditt företagsnamn samt svara på mail och ta hand om andra administrativa delar. Det ger ett väldigt bra intryck och är fritt för dig att använda för kunder och viktiga sammanhang. Det är kostnadsbesparande och ger ditt företag mer spelrum att använda era finanser till annat, oavsett om du är i en uppstartsfas eller om du redan är etablerad. Det passar perfekt framförallt för mindre aktörer som kanske inte har full användning av stora lokaler utan mest vill använda dem när behov finns samt få bra hjälp av en receptionist och ge ett proffsigt intryck.

Älvsjö virtuellt kontor är beläget i en av Stockholms finaste delar

I Stockholm finns massvis med bra platser att vara lokaliserad på, de populära adresserna finns i många stadsdelar. Älvsjö är ett av de bästa områdena i stan. Här vill många företag hålla till och området har högt tryck på sina adresser på grund av det bra och centrala läget, de trevliga omgivningarna samt de många företagen som har sin bas just här. Vill du också bli en del av detta? Genom att hyra ett virtuellt kontor i Älvsjö kommer du att kunna få ta del av områdets fördelar utan att behöva bli ruinerad. Älvsjö är ett av Stockholms största utvecklingsområden då man satsar stort på att bygga både bostäder och kontor på många platser runt omkring. Man ska även bygga en tunnelbana som kommer förbinda området med centrum och Hagsätra. Det finns stora planer på att bygga ut hela byggnader för kontor för att göra området ännu mer attraktivt för företagare. Satsa på Älvsjö om du vill vara en del av framtiden och låta ditt företag växa!

star
star
star
star
star
3.7 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks