arrow_upward

12 kontor: Älvsjö

En stadsdel med många framtidsplaner. Älvsjö är en stadsdel i området Söderort i vår huvudstad Stockholm. I stadsdelen bor det runt 28 000 invånare. Älvsjö är en växande del av vår huvudstad och i den...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Älvsjö kontor – en stadsdel med många framtidsplaner Älvsjö är en stadsdel i området Söderort i vår huvudstad Stockholm.

I stadsdelen bor det runt 28 000 invånare. Älvsjö är en växande del av vår huvudstad och i den satsning som Stockholmsstad gör med 140 000 nya bostäder innan år 2030 så kommer runt 10 000 att byggas i området. Den stora tomma platsen vid mässområdet kommer att förvandlas till en tät ny stadsdel med bostäder, lokaler och kontor i Älvsjö. Området kommer att ha miljö som fokus och satsa mycket på att den ska vara promenad- och cykelvänlig.

En stadsdel med många projekt igång för att gynna näringslivet

Stora delar av centrala stadsdelen står idag tom och man räknar med att invånarantalet kommer att öka med 30 – 40 000 personer när alla bostäder, lokaler och kontor i Älvsjö står klara. Planen är att området kommer bli i storlek med Hammarby sjöstad där man under 2013 genomgick en liknande process. Det nybyggda området kommer att ligga med närhet till god kollektivtrafik för att invånarna lättare ska kunna ta sig till och från skolor och arbetsplatser. Man vill inte i heller hamna i någon debatt gällande de naturreservat och natur som finns runt om i trakterna.

Med kontor i Älvsjö - i en expanderande miljö

En förlängning av den nuvarande tunnelbanan ut till stadsdelen kommer att byggas för att stärka upp infrastrukturen och underlätta pendlandet mellan bostäder och kontor i Älvsjö. Förlängningen har kommit som förslag under ett flertal år men på grund av kostnaden blivit nekat. Man räknar inte med att staten kommer att bidra med något men kommunen har avsatt 480 miljoner för projektet. Man räknar med att totalsumman kommer uppgå till 1,5 miljarder kronor.

Bli en del av nordens största mässhall

För över 70 år sedan var bröderna Claesson ute i världen för att besöka olika mässor för att kunna expandera sin verksamhet. Då kom de på iden om att starta en egen mässhall i vår huvudstad. Den första lokalen som bröderna använde var den Kungliga Tennisstadion. År 2000 invigdes den nya mässhallen i Älvsjö av kung Carl XVI Gustaf på 14 000 kvm med nya hallar, restaurang, ingång, konferensrum och naturliga mötesplatser. År 2001 var EU`s toppmöte i lokalerna och år 2006 öppnade en stor mässhall i anslutning till lokalerna och kontorslokalerna i Älvsjö. År 2009 stod den nya utbyggnaden klar och den totala hallytan uppgår till 70 000 kvm inklusive lokaler, restaurang och lokaler. Idag är byggnaden den största mässhallen i Norden.

Framtidsmiljö

Granne med Stockholmsmässan ligger stadsdelens största företagspark. Företagsparken är på 14 000 kvm och här finns idag över 100 aktiva företag i byggnaderna. Quick office som bedriver verksamheten erbjuder företag färdiga kontorsrum med löpande service. Man kan välja att få ett färdig möblerat rum eller använda sina egna möbler. Kontoren i Älvsjö är från 14 kvm, med en bemannad reception, mötesrum och konferensrum med full teknologisk utrustning. Det finns även möjlighet att hyra förråd för arkivering eller annat material.

star
star
star
star
star
3.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks