arrow_upward

11 kontorshotell: Älvsjö

lFördelen med att hyra in sig på ett kontorshotell i Älsvjö är den begränsade startkostnaden. De allra flesta hotell erbjuder fullt utrustade lokaler vilket innebär att kostnader för skrivbord, stolar, skrivare och dylikt inte faller...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontorshotell i Älvsjö

I Söderort i Stockholm hittar du stadsdelen Älvsjö, en stadsdel som just nu är intressant då den ingår i Stockholm kommuns stadsutvecklingsområden. Stadsdelen anses ha särskilt god potential. Den är kanske mest känt för sin mässhall, Stockholmsmässan, som varje år står värd för dryga trettiotalet mässor och event i sina stora lokaler. Lokaler som sammanlagt rymmer nästan 35 000 besökare. Detta gör Stockholmsmässan till den viktigaste mässan för den företagare som vill synas i mängden. Lokalerna går även att boka för enskilda konferenser för företaget med behov av lite extra utrymme. Mässan flyttades till Älvsjö från Lidingö 1970 eftersom Järvsöfältet erbjöd bättre expansionsmöjligheter än vad man haft på Lidingö.

Företag i Älvsjö

Intresset för kontorshotell och alla former av företagslokaler är mycket stort i Älvsjö. Det kan därför vara svårt att hitta just det där som du behöver för ditt företag. Ett kontorshotell kan därför vara lösningen. Det innebär att företaget hyr in sig i lokaler tillhörande någon annan där man delar reception och gemensamhetsutrymmen med flertalet andra företag. Det kan gälla butikslokaler, kontorslokaler eller förrådslokaler. I fallet med företagshotell kan de alla samsas på samma yta.

Stora fördelar med kontorshotell

Fördelen med att hyra in sig på ett kontorshotell är den begränsade startkostnaden. De allra flesta hotell erbjuder fullt utrustade lokaler vilket innebär att kostnader för skrivbord, stolar, skrivare och dylikt inte faller på den enskilda företagaren. I gengäld är hyran naturligtvis högre än för en helt tom kontorslokal där företaget själv får inreda efter egna önskemål. De allra flesta företagshotell har dessutom en mycket hög servicegrad vilket innebär att du som företagare inte behöver oroa dig för underhåll och andra detaljer gällande lokalerna utan kan koncentrera dig på kärnverksamheten. Placeringen i ett kontorshotell innebär också att företaget får en attraktiv adress vilket annars kan vara oerhört svårt och kostsamt att lyckas med.

Hitta plats på företagshotell i Älvsjö

Sedan hösten 2007 har Quick Office i Älvsjö erbjudit platser i sina lokaler åt nästan 100 olika företag. Detta ger 14 000 kvadratmeter kontorslokaler som lämpligt nog ligger granne med Stockholmsmässan. Som hyresgäst på företagshotellet i Älvsjö har du dessutom tillgång till fräscha konferenslokaler och hög säkerhet utan att själv behöva fundera över underhåll och vaktbolag. Företaget är Sveriges största när det kommer till kontorshotell. I dagarna finns även långtgående planer på ett företagshotell vid Älvsjö station, en strategisk placering för företaget som vill ha närhet till tågnätet. Här kommer det inom en snar framtid att finnas 77 företagslägenheter i alldeles nybyggda kontorslokaler.

Kända företag från Älvsjö

Det kanske mest kända företag som hållit till i Älvsjö måste vara mobiltelefonbolaget LM Eriksson som under 1970- och 80-talen drev EUA (Ellemtel Utveckling AB) tillsammans med statliga Televerket. Man arbetade med att ta fram faxar och telefonväxlar från lokaler med adress i Älvsjö. Den största enskilda arbetsgivaren i Älvsjö idag, bortsett från Stockholm kommun, är Stockholmsmässan som sysselsätter 254 personer trots de senaste årens förluster och som erbjuder runt 30 olika mässor och event, främst under höst och vinterhalvåret.

star
star
star
star
star
4.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks