arrow_upward

7 kontorshotell: Kungsholmen

Se lediga Kontorshotell på Kungsholmen i Stockholm. Detta är en Ö mitt i sjön Mälaren och en del av Stockholms innerstad. Ön ligger norr om Riddarfjärden och är idag uppdelad i 5 förvaltningsområden eller stadsdelar....Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontorshotell på Kungsholmen i Stockholm

Kungsholmen är en Ö mitt i sjön Mälaren och en del av Stockholms innerstad. Ön ligger norr om Riddarfjärden och är idag uppdelad i 5 förvaltningsområden eller stadsdelar. Marieberg, Fredhäll, Stadshagen, Kungsholmen och Kristineberg heter stadsdelarna och de ingår i Kungsholmens stadsdelsområde. Ön är idag uppdelad i fem distrikt som ingår i Kungsholmens stadsdelsområde. Ön ligger norr om Riddarfjärden och har sedan 1400-talet varit en aktiv del av staden. Den södra delen bebyggdes med boplatser, lokaler och kontorshotell på Kungsholmen i Stockholm. Den första fabriken och dess lokaler i Stockholm Kungsholmen som etablerade sig på ön var ett tegelbruk där tätortens munkar arbetade.

Mälaren som granne för kontorshotell på Kungsholmen i Stockholm

Byggnaderna på ön har en lång historia och idag finns det många vackra kontor och lokaler i området, inte minst i moderna företagshotell. Det är ett område med ett gott nätverk, goda kommunikationer och en modern anda. Stora delar av ön är idag bebyggda med bostäder och företags lokaler. Utöver bostäderna och lokalerna är området en livlig stadsdel med gator som Hantverkargatan och Fleminggatan som är kända för sina restauranger, cafe och barer. Här finns även små lokala affärer med både livsmedel och inredning. Båtlivet är en viktig del av ön och på sommaren cirkulerar båtarna runt och stannar på de byggda bad- och båtplatserna. Stockholms skärgård ligger bara en bit bort och många turister väljer att ta en tur runt ön för att få en annan sida av staden. En av stadens vackraste lokaler, Stadshuset men även fina kontorshotell finns i finns i Stockholm Kungsholmen.

Ett hav av stora och viktiga företag som granne

Området är centralt och många stora och inflytelserika företag har valt att lägga sin verksamhet i kontorshotell på Kungsholmen i Stockholm. De viktigaste och största företagen som valt att lägga sin verksamheti området Kungsholmen är Skanska, SL, Securitas, Electrolux, Ericsson och Skandia. Området har goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tunnelbana och ger potential för både små och stora företag att kunna etablera sig i kontor och lokaler i just dessa trakter.

Kontorshotell i Stockholms Kungsholmen – ett område med långt näringsliv

Många av de vackra företagshotellen i Stockholm Kungsholmen är moderna och väldigt fräscha. Kungsholmens glasbruk som år 1676 låg beläget på den östra delen av ön var länge Sveriges dominerande glasbruk. Här tillverkades både pokaler och vinglas. Under 1700-talet fick glasbruket stor konkurrens från de nyare glasbruken söderut på grund av resursen på ved. Efter det att glasbruket la ner gjordes det om till ett laboratorium som styrdes från kontor på Karolinska institutet. Idag används anläggningen som kontorshotell i Stockholm Kungsholmen.

Ett distrikt för både bostadshus och företagshotell

Stora delar av området består av bostäder, lokaler och kontorshotell i Stockholm Kungsholmen. Förutom byggnaderna finns några mer stojiga ställen såsom Fleminggatan och Hanverkargatan där det kryllar av trevliga restauranger, kaféer, barer och affärer. Kungsholmen bjuder på en väldigt fin natur och på ett otroligt båtliv mitt i den svenska huvudstaden. På sommar finns ett flertal badplatser och är man på besök får Under sommaren arrangerar stadsdelsförvaltningen trevliga aktiviteter så som brännboll, volleyboll, fotboll, boule och gympa för stadens boende och här finns även badställen för ett dopp efter en eller annan parkaktivitet.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks