arrow_upward

Bromma

Hyr ett kontor på ett kontorshotell i Stockholm Bromma, detta säkrar bra läge för affärer. Området är en förort eller närförort till Sveriges huvudstad Stockholm. Stadsdelen gränsar med den östra sidan av Kungsholmen. Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Stockholm Bromma kontorshotell – ett aktivt område med närhet till city och världen

Området är en förort eller närförort till Sveriges huvudstad Stockholm. Stadsdelen gränsar med den östra sidan av Kungsholmen. Mest känt i området är Bromma Blocks som är ett stort handelsområdet med lokaler och kontorshotell i Stockholm Bromma i närheten av flygplatsen. Namnet Bromma kommer antagligen från det skogsområden som växte på platsen innan den blev bebyggd. Brom eller brum betyder växtutskott eller knopp och där tror man att namnet har sitt ursprung.

Kontorshotell i Stockholm Bromma – bra läge för affärer

Området ligger cirka en halvtimmes körning från huvudstadens innerstad i höjd med sjön Mälaren. Med närheten till Bromma flygplats och huvudstaden har många företag valt att etablera sig i lokaler och kontorshotell i Stockholm Bromma. Närförorten har ungefär 75 000 invånare och över 35 000 bostäder då nästan 90 % består av villor. Under 1910-talet byggdes villaområdet Trädgårdstaden upp, eller Bromma villastad som det också kallas. Området karaktäriseras av stora vackra trädgårdar med många fruktträd. Precis som den svenska idealträdgården skulle se ut efter andra världskriget.

Bromma – ett bra geografiskt läge i en framtida kommun

Med endast 9 kilometer från vår huvudstads stadskärna har många företag valt att etablera sig på kontorshotell i Stockholm Bromma och lokaler med närhet till Sveriges tredje största flygplats. Flygplatsen är den som ligger närmast huvudstaden och var från början den enda i området. Flygplatsen växte inte i samma takt som huvudstaden med omnejd och man var därför tvungen att bygga en ny huvudflygplats, Arlanda Flygplats. När Arlanda stod klart ändrade man så många utrikeslinjer flyttades dit och området kunde fokusera på de nationella linjerna. Idag går det 12 linjer till bland annat Sundsvall, Visby, Malmö och Göteborg. Flygplatsen är även byggt för mer privata aktörer såsom turbopop-flygplan och helikoptrar. Därför har en del företag med kontorshotell i Stockholm Bromma valt denna geografiska plats för lättare pendlings möjligheter. Under förra året hade flygplatsen nästan 2 500 000 passagerare vilket är en ökning på nästan 200 000 från tidigare år. Detta tror man kan bero på att allt fler företag väljer att etablera sig i Stockholm Bromma Kontorshotell och nybyggda företagslokaler.

Med kontorshotell i Stockholm Bromma – en ljus framtid

Den fantastiska naturen som finns i området skapades efter att isen försvann för cirka 10 000 år sedan. Då låg platsen ungefär 150 meter under vattenytan och platsen var obeboelig. Vattnet sjönk och med tiden skapades ett vackert landskap med stora naturytor, berg och öar. Med den fina marken som växte fram kan man hitta fornlämningar från Bronsålder och innan Kristus födelse. Under vikingatiden ökade antalet personantalet i byarna och jordbruket blev allt viktigare. Idag finns många av naturområdena kvar men med det strategiska läget som platsen är flyttar allt fler företag in i lager och kontorshotell i Stockholm Bromma.

Kontorshotell i Stockholm Bromma – en plattform för många framgångsrika företag

Områdets första stora industri hette Ulvsuna Fabrique. Fabriken låg i närheten av Ulsunda slott och var aktiv under 1700-talet. Under början av 1800-talet kom fler företag till att flytta till området då marken fortfarande var billig och allt fler lokaler och det byggdes minsre kontorshotell i Stockholm Bromma. Oxhålan blev en populär plats för ett flertal företag och idag kan du hitta Sandvik, Gardinfabrik Tangen och Barnängen på platsen i kontorshotell i Stockholm Bromma.

Läs mer om Bromma på WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa