arrow_upward

Utvidga ditt kontaktnät med Stockholm Bromma Coworking. Detta område är en närförort inom Västerort, är känt för sin trädgårdsstad, sina naturreservat och sin närhet till både Mälaren och huvudstadens innerstad. Det är med andra ord...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

## Bra läge och företagsprofil med Stockholm Bromma Coworking

Detta område är en närförort inom Västerort, är känt för sin trädgårdsstad, sina naturreservat och sin närhet till både Mälaren och huvudstadens innerstad. Det är med andra ord nära till mycket, och läget passar naturälskare, shopping-älskare och företagare. Stadsdelsområdet gränsar till Kungsholmen, Mälaren, Grimsta naturreservat, Spånga, Sundbyberg och Solna. Med Coworking i Stockholm Bromma får man ta del av områdets sprudlande näringsliv, med företag som Clueless Creations AB, Visma EssCom AB och Eniro Initiatives AB. På grund av den centrala positionen kan företag stärka sin företagsprofil och nå ut till nya kundkretsar; fler kunder och ett gott rykte är något som inget företag säger nej till. Stadsdelsområdet består av flera olika stadsdelar, som Abrahamsberg, Mariehäll, Alvik, Beckomberga, Ulvsunda, Bromma Kyrka, Blackeberg, Olovslund, Riksby, Traneberg, Smedslätten, Nockebyhov, Stora Mossen, Södra Ängby, Åkeshov, Ålsten och Norra Ängby.

 

## Parkering för Coworking på Bromma i Stockholm

På grund av det centrala läget, kan man ta del av väldigt bra kommunikationsmöjligheter i det här området. Det finns också ett stort utbud av parkeringsplatser, vilket kan vara svårt för de som befinner sig mer centralt. Hyresvärdar som erbjuder Coworking i Stockholm Bromma tenderar att göra det lätt för alla sina hyresgäster att parkera sina bilar och cyklar utanför byggnaderna. Beroende på vilka behov du har, är det bäst att diskutera detta med din hyresvärd, så att du vet vad de har att erbjuda. Om det visar sig att det inte finns någon bra parkering kan det skapa svårigheter för medarbetare och gäster, och det är aldrig positivt. Vi rekommenderar också att du regelbundet kollar vilka parkeringsregler som gäller i området för att undvika parkeringsböter. Ibland ändrar trafikverket på regler, tider och priser utan förvarning, och det är alltid upp till var bilförare att hålla sig uppdaterad angående vad det är som gäller vid varje givet tillfälle.

 

## Utvidga ditt kontaktnät med Stockholm Bromma Coworking

Det finns många IT- och teknikorienterade företag i området, kombinerat med många andra branscher. Detta varierande och öppna näringslivet gör det att finns mycket inspiration och motivation att hämta av entreprenörer i området. Här finns företag som till exempel Hf Sm Power Innovations AB, ISS Integrated Systems Scandinavia AB, Taxisystem Scandinavia AB, Agile Dimension, Aldix, Anoka HN, Apitek Sales & Marketing AB, Appcore AB, Bio Tech Development AB, Blackebergs Datorservice, Blue Chip Nordic AB, Brainspark Enterprises AB, Braathens It Solutions AB, Bokslutsfabriken AB, Borgelid It AB, Bubbler International AB, Crash and Learn AB, Crimson IT, Cornflower AB, Connected Things och Dac Data Acquisition Consultants AB. Både nya och etablerade företag har valt Coworking på Bromma i Stockholm, så det finns mycket att dra nytta av i en sådan situation. När flera olika företag samlas under ett tak kan man lätt utvidga sitt kontaktnät, samt ta del av andra företagares kunskaper och erfarenheter, och på så vis hjälpa varandra att utvecklas. Det är tack vare de gemensamma rastplatserna, så som matbord, kök och caféteria, som det är lätt att lära känna nya människor på detta sätt.


 

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa