arrow_upward

0 Coworking: Stockholm Norrmalm

Det finns väldigt många fördelar, och här ska vi snabbt gå igenom de allra viktigaste. Lägre kostnader är en av de främsta aspekterna med Coworking i Stockholm Norrmalm, speciellt eftersom det kan vara näst intill...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

De främsta fördelarna med Coworking i Stockholm Norrmalm

Det finns väldigt många fördelar, och här ska vi snabbt gå igenom de allra viktigaste. Lägre kostnader är en av de främsta aspekterna med Coworking i Stockholm Norrmalm, speciellt eftersom det kan vara näst intill omöjligt att ha råd med företagslokaler i detta exklusiva område. Idag har företagare möjligheten att befinna sig på denna förmånliga plats, eftersom priserna går ner ordentligt när man delar på utgifter med många andra människor. Det sköna med den här typen av lokaler är att du vanligtvis betalar timvis eller månadsvis, och det är allt du behöver tänka på. Om du hyr ett kontor så måste du betala vatten, el, internet och andra räkningar månadsvis, vilket är både tidskrävande och otrevligt att behöva lägga ner energi på. Här kan du slappna av, fokusera på ditt jobb och njuta av alla fördelar. Alla lokaler har en driftansvarig och en medlemsansvarig som tar hand om allt; du behöver bara dyka upp, plugga in och sätta igång. Lägre kostnader, enkelhet och effektivitet är därför tre av de största fördelarna här.

Perfekt läge med Stockholm Norrmalm Coworking

Du kan lägga till läge och kontaktnät på din lista över fördelar. Vem skulle inte vilja jobba i detta område? Med ett dynamisk, internationellt och inspirerande näringsliv är det lätt att prestera bättre än någonsin på arbetsplatsen. Här kan du nätverka med andra professionella människor inom många olika branscher, diskutera idéer och ta del av varandras erfarenheter och kunskaper. Du är aldrig ensam på Coworking i Stockholm Norrmalm. Även om alla fokuserar på sitt under arbetstimmarna, finns det raster, luncher och middagar man kan njuta av tillsammans. Under lunchen kan du antingen välja att gå till en bra restaurang runt hörnet, eller värma upp din egen mat i micron. Det finns gemensamma soffor, matbord och kök på de flesta ställena, som verkligen underlättar för kommunikation. Alla måste vi äta, och om det är någon du skulle vilja tala med, kan du helt enkelt föreslå att ni äter lunch tillsammans någonstans i närheten. Ibland behöver vi bara rätt lunchpartner för att få nya, friska perspektiv.

Många företag väljer Coworking på Norrmalm i Stockholm

Det finns givetvis många fenomenala företag i detta exklusiva område. Några exempel är Payex Sverige AB, Depona AB, Kulturhuset, Pantomiteatern, Spotify AB, Vass Kommunikation AB, Moderna Försäkringar, Vardia, Meetrd, Serieteket, Mobiento AB, Cykelbjörk, Sweet Rocks, Schönherrs Foto, Novare, Säljpoolen i Sverige, Erik Olsson Fastighetsförmedling, Wikinggruppen, Saldo Redovisning, Doftbox.se, Claremont AB och Elias Kemtvätt. Det är en härlig blandning av olika branscher, och det är något som bidrar till områdets tillväxt och inspirerande näringsliv. Här finns det också många ambassader, konsulat och organisationer, som till exempel Republiken Kongo-Brazzaville, Rwandas Ambassad, Qatars Ambassad, Kenyas Ambassad, Irlands Ambassad, Jordanska Konsulatet, Kosovos Ambassad och Ecuadors Ambassad. Företagare som väljer Coworking i Stockholm Norrmalm kan verkligen njuta av att vara en del av detta underbara och livliga område, som också erbjuder stora möjligheter att finna nya kundgrupper, med hjälp av förbättrad företagsprofil och utökad expertis.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks