arrow_upward

Stockholm Norrmalm

Det finns väldigt många fördelar, och här ska vi snabbt gå igenom de allra viktigaste. Lägre kostnader är en av de främsta aspekterna med Coworking i Stockholm Norrmalm, speciellt eftersom det kan vara näst intill...Läs mer

Skapa sökprofil

## De främsta fördelarna med Coworking i Stockholm Norrmalm

Det finns väldigt många fördelar, och här ska vi snabbt gå igenom de allra viktigaste. Lägre kostnader är en av de främsta aspekterna med Coworking i Stockholm Norrmalm, speciellt eftersom det kan vara näst intill omöjligt att ha råd med företagslokaler i detta exklusiva område. Idag har företagare möjligheten att befinna sig på denna förmånliga plats, eftersom priserna går ner ordentligt när man delar på utgifter med många andra människor. Det sköna med den här typen av lokaler är att du vanligtvis betalar timvis eller månadsvis, och det är allt du behöver tänka på. Om du hyr ett kontor så måste du betala vatten, el, internet och andra räkningar månadsvis, vilket är både tidskrävande och otrevligt att behöva lägga ner energi på. Här kan du slappna av, fokusera på ditt jobb och njuta av alla fördelar. Alla lokaler har en driftansvarig och en medlemsansvarig som tar hand om allt; du behöver bara dyka upp, plugga in och sätta igång. Lägre kostnader, enkelhet och effektivitet är därför tre av de största fördelarna här.

 

## Perfekt läge med Stockholm Norrmalm Coworking

Du kan lägga till läge och kontaktnät på din lista över fördelar. Vem skulle inte vilja jobba i detta område? Med ett dynamisk, internationellt och inspirerande näringsliv är det lätt att prestera bättre än någonsin på arbetsplatsen. Här kan du nätverka med andra professionella människor inom många olika branscher, diskutera idéer och ta del av varandras erfarenheter och kunskaper. Du är aldrig ensam på Coworking i Stockholm Norrmalm. Även om alla fokuserar på sitt under arbetstimmarna, finns det raster, luncher och middagar man kan njuta av tillsammans. Under lunchen kan du antingen välja att gå till en bra restaurang runt hörnet, eller värma upp din egen mat i micron. Det finns gemensamma soffor, matbord och kök på de flesta ställena, som verkligen underlättar för kommunikation. Alla måste vi äta, och om det är någon du skulle vilja tala med, kan du helt enkelt föreslå att ni äter lunch tillsammans någonstans i närheten. Ibland behöver vi bara rätt lunchpartner för att få nya, friska perspektiv.

 

## Många företag väljer Coworking på Norrmalm i Stockholm

Det finns givetvis många fenomenala företag i detta exklusiva område. Några exempel är Payex Sverige AB, Depona AB, Kulturhuset, Pantomiteatern, Spotify AB, Vass Kommunikation AB, Moderna Försäkringar, Vardia, Meetrd, Serieteket, Mobiento AB, Cykelbjörk, Sweet Rocks, Schönherrs Foto, Novare, Säljpoolen i Sverige, Erik Olsson Fastighetsförmedling, Wikinggruppen, Saldo Redovisning, Doftbox.se, Claremont AB och Elias Kemtvätt. Det är en härlig blandning av olika branscher, och det är något som bidrar till områdets tillväxt och inspirerande näringsliv. Här finns det också många ambassader, konsulat och organisationer, som till exempel Republiken Kongo-Brazzaville, Rwandas Ambassad, Qatars Ambassad, Kenyas Ambassad, Irlands Ambassad, Jordanska Konsulatet, Kosovos Ambassad och Ecuadors Ambassad. Företagare som väljer Coworking i Stockholm Norrmalm kan verkligen njuta av att vara en del av detta underbara och livliga område, som också erbjuder stora möjligheter att finna nya kundgrupper, med hjälp av förbättrad företagsprofil och utökad expertis.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar