arrow_upward

1 Coworking: Kista

Det finns många fördelar med denna nya typ av kontorslokaler. Med Kista coworking utrymmen är det lätt att bli inspirerad av intressanta möten med människor som kan ge hjälpsamma tips, idéer och konstruktiv feedback. Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Nya möjligheter med Kista coworking utrymmen

Det finns många fördelar med denna nya typ av kontorslokaler. Vissa säger att det ger hög komfort, en hel del dyrbara kontakter, samt spar på tid och pengar. Allt detta får man till priset av lite mindre avskildhet och lite trängre kylskåpsutrymmen. Med Kista coworking utrymmen är det lätt att bli inspirerad av intressanta möten med människor som kan ge hjälpsamma tips, idéer och konstruktiv feedback. Det är dessutom helt klart att denna typ av arbetsmiljö är oerhört kostnadseffektivt. Många unga entreprenörer i huvudstaden försöker sig på denna nya, sällskapliga strategi och njuter av fördelarna.

Hur du kan prova Kista Coworking

Om du vill prova Kista Coworking så bör du först tänka igenom vilka behov du har på dina arbetslokaler. Skriv ned denna viktiga information och specificera storlek, plats och budget. Det kan också vara bra att fundera på vilka typer av människor eller företag som du kan dra mest nytta av att dela utrymmen med. De flesta ställen har ett rum som alla hyresgäster använder tillsammans under lunch- & fikaraster. Om du är textildesigner och designar tyger för kläder, så skulle du verkligen dra nytta av att vara granne med en modedesigner eller en nätbaserad textilbutik, till exempel. Fundera på vad som är strategiskt fördelaktigt för dig och din verksamhet innan du bestämmer dig för att skriva på ett hyreskontrakt.

Inspireras med coworking i Kista

Vi ska inte underskatta hur värdefullt det är för entreprenörer att ha utvecklande diskussioner och andra typer av interaktioner med andra företagare. Det kan dessutom vara häpnadsväckande värdefullt att ha konversationer med folk inom andra branscher, och inspirera nya perspektiv, förhållningssätt och strategier. Alla kan lära sig av varandra, så länge det finns en öppenhet och en villighet att lyssna. Studier har visat att denna typ av arbetsplats lockar fram hjälpsamheten i människor och efter en tid så blir det helt enkelt norm att hjälpa varandra.

Shopping i området

Kista Galleria har ett stort utbud av butiker. Där finns bland annat Bik Bok, BR Leksaker, Hemtex, Japan Phoo, Jack & Jones, JYSK, Kista Sko & Nyckelservice, Mama Mia, Polarn o Pyret och Victoria Nails. Det är smidigt för företagare som väljer coworking i Kista att de kan hitta allt från skor och kläder till böcker och leksaker på gallerian. Espresso House, Waynes Coffee och Kahls The & Kaffehandel finns också där för de som behöver en liten espresso för att piggna till på eftermiddagen.

Sevärdheter i närheten av Kista coworking

Det finns en rad intressanta byggnader och sevärdheter i området. I tillägg till Kista Galleria, så finns även Kistamässan, Kista Science Center, Kista Science Tower och Kista torn för att nämna några exempel. På Kistamässan kan man bland annat besöka mässorna om Antik & Kuriosa, Rum & Trädgård, Caravan Stockholm och Sportfiskemässan. Caravan Stockholm är en mässa dedikerad åt husbilar och husvagnar. Där samlas återförsäljare för att inviga campingsäsongen och utbyter det senaste inom branschen. Det förekommer även inspirerande och lärorika föreläsningar som berör teknisk utveckling och resmål.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks