arrow_upward

Stockholm Bromma

Läget intill innerstaden och Mälaren är två fördelar med området, som har cirka 70’000 invånare. I närförorten ligger nio av huvudstadens tio rikaste stadsdelar, vilket innebär stark kundkraft och lovande utsikter för verksamheter med Stockholm...Läs mer

Skapa sökprofil

Utbud av kontor i Stockholm Bromma

Det finns ett stort utbud av arbetslokaler i denna del av huvudstaden. Läget intill innerstaden och Mälaren är två fördelar med området, som har cirka 70’000 invånare. I närförorten ligger nio av huvudstadens tio rikaste stadsdelar, vilket innebär stark kundkraft och lovande utsikter för verksamheter med Stockholm Bromma kontor. Kom ihåg att denna del av Sverige erbjuder direkt kommunikation in till landets mest aktiva delar, och samtidigt enkel tillgång till Kungsholmen, Mälaren, Kärsön samt ett naturreservat på 270 hektar.

Klara fördelar med Stockholm Bromma Kontor

Undersökningar har visat att området har genomgått en stadig utveckling de senaste tjugo åren. Det är delvis på grund av den höga hyresutvecklingen som området är en attraktiv plats för företagare inom olika branscher. Dessutom talar det stimulerande näringslivet och det sprudlande kulturlivet för ett Stockholm Bromma kontor. Området erbjuder stöd och hjälp för lokala företagare och det förekommer lukrativa samarbeten mellan organisationer och verksamheter inom olika sektorer. Att driva sin verksamhet lite utanför innerstaden har klara ekonomiska fördelar, då hyrespriserna i huvudstadens kärna är lite för höga för många svenska företagare idag.

Modern inredning av kontor i Stockholm Bromma

Området har ett brett utbud av inredningsarkitekter och inredare – över 360, för att vara mer exakt. Dessa experter kan hjälpa dig att inreda arbetslokalerna så att du visar upp en modern och trendig image till yttervärlden. De vet vilka möbler, mattor, lampor och gardiner som sänder ut rätt budskap till ditt klientel. Somliga inredare jobbar med konceptuella strategier, medan andra är mer kulturellt orienterade. Det viktigaste är att du utvecklar en relation med inredningsarkitekten och ser till att han eller hon har all nödvändig information för att kunna skapa rätt ytor och rum. Kom ihåg att inredning lätt kan kosta mer än väntat, så se till att ha en detaljerad budget för att undvika tråkiga överraskningar.

Högkvalitativa transportsystem i huvudstaden

Kommunala och statliga kommunikationer till och från området sker med är väloljade och punktliga transportmedel. Huvudstadens tunnelbanesystem rör sig genom denna del av staden, så med kontor i Stockholm Bromma råder det inga tvivel om att du är väl ansluten till resten av landet. Tunnelbanestationerna i området är följande: Alvik, Stora Mossen, Islandstorget, Blackeberg, Ängbyplan, Abrahamsberg, Brommaplan och Åkeshov. Brommaplan är det lokala centrum där trafik och kommunikation i området knyts samman.

Skolor och dess historia

I detta område har utbildning varit ett viktigt element sedan början av 1600-talets slut, då områdets barn samlades till att deltaga i den utbildning som gavs på Bromma Kyrka, av dåvarande kyrkoherde Johannes Vultejus. Det var i den Gamla Klockargården som den första skolverksamheten bedrevs. Där fick ungdomar lära sig att läsa och skriva. Fram till år 1842 var det bara Klockargårdens lilla rum som försåg områdets unga med läs- & skrivlektioner, men det var kyrkoherden Per Abraham Printz som drev igenom beslutet att bygga en ny skolbyggnad. Idag finns det gott om både skolor och kontor i Stockholm Bromma. Det finns två gymnasieskolor och ett stort utbud av förskolor och grundskolor.

Läs mer om Stockholm Bromma på WikiEstate
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar