arrow_upward

Bromma

Bromma är en av Stockholms stadsdelar som förutom populär för fotbollen även har ett stort utbud av företag och lokaler för uthyrning. Bland annat finns ett stort utbud av lagerlokaler i Bromma i Stockholm, som...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Utbud av lager i Stockholms Bromma

Sveriges huvudstad har förutom de centrala delarna även ett stort antal stadsdelar och förorter. Bromma är en av Stockholms stadsdelar som förutom populär för fotbollen även har ett stort utbud av företag och lokaler för uthyrning. Bland annat finns ett stort utbud av lagerlokaler i Bromma i Stockholm, som har mycket att erbjuda i fråga om förrådsutrymmen. I stadsdelen finns förråd i en mängd olika utföranden och prisklasser. Allt från otroligt stora och luftiga utrymmen för stora företag till små förråd. Har du speciella behov av din förvaring så kan du hitta lösningar på dina problem i denna stadsdel, där du kan hitta en stor mängd olika lösningar designade för att kunna lösa alla problem inom lagring för såväl stora som små företag. Stadsdelen har ett bra företagsklimat och samarbetet mellan kommunala myndigheter och företagen är väldigt bra. Många företag väljer Bromma för att kunna vara nära centrum men samtidigt spara pengar eftersom kostnaderna är betydligt lägre.

Bra kommunikationer till och från Brommas lagerlokaler

Har du behov av lagerlokaler i huvudstaden finns det en stor mängd företag som erbjuder denna service via förrådshotell och lager till överkomliga priser. En stor del av lagerlokalerna i Stockholm Bromma är upptagna, men man kan ha tur och finna en ledig lokal om man är ute i god tid. Oavsett om du driver ett stort företag som kräver en lagerlokal i Bromma eller endast behöver magasinera dina tillhörigheter för en jordenruntresa eller kanske bara behöver extra utrymme för dina golfprylar så kan ett förråd från ett lagerföretag i Bromma Stockholm.

Relativt låga priser trots huvudstad

Letar du efter ett lager i Stockholm Bromma finns det ett par saker att ha i åtanke. Naturligtvis är priset i fokus när det gäller att välja lokal men det finns även andra saker att ägna en tanke åt. Självklart spelar storleken in när vi pratar om priser, och stora lokaler kan ha en billigare kvadratmeterhyra än små dito. Priser i industrin har en tendens att variera, och många gånger krävs det en offertförfrågan för att få en aktuell prisbild. Men för att ge ett exempel så kan en snittsumma per månad ligga på runt 300 kronor per m² och vara lägre beroende på hur stor lokal du är ute efter.

Lager i Bromma Stockholm - på markplan

En annan sak att ha i åtanke är om du har behov av att ha ett lager på markplan, eller inte? Ett ofta bortglömt perspektiv som kan ha stor påverkan på den arbetsinsats det innebär för dig som kund att nyttja ditt utrymme, och ett plan på markplan underlättar verkligen arbetet kring att lasta på och av i lagerlokalen. Har ni mycket stora och tunga saker att så var noga och försäkra dig om att ditt lager ligger på markplan innan du slutför affären. Har du små saker du ska förvara kan du också överväga ett lager på annan våning.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa