arrow_upward

0 Mötesrum: Kista

Det är enkelt att hyra mötesrum i Kista. Den som vill kan hyra en lokal för några timmar, en dag eller flera dagar. Det finns både hotell, kontorshotell och andra typer av företag som hyr...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Mötesrum i Kista

Kista, är en av Sveriges hetaste platser vad det gäller ny teknologi. Många av Sveriges Hightec-och innovations- företag har kontor här liksom både Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan. Stadsdelen präglas av de tre höga byggnaderna Kista Torn, Kista Science Tower och Victoria Tower. Den som söker Mötesrum i Kista har många lokaler i olika storlekar att välja på, allt från mötesrum för 5 - 10 personer till konferenslokaler för flera hundra personer. Området nås lätt och snabbt både från Arlanda flygplats och från centrala Stockholm. Gör det enkelt, planera ditt nästa möte i Kista.

Enkelt att hyra mötesrum i Kista

Den som vill kan hyra en lokal för några timmar, en dag eller flera dagar. Det finns både hotell, kontorshotell och andra typer av företag som hyr ut lokaler. Kanske man vill hyra i närheten av Gallerian eller i närheten av ett speciellt företag. Det mesta går att ordna och alla lokaler är moderna och har den senaste tekniken installerad, därför behöver du inte vara orolig att du inte skall kunna genomföra ett professionellt möte när du anlägger det i ett mötesrum i Kista. De flesta rummen har också lokalvärdar som står beredda att hjälpa till om något problem skulle uppstå.

Kista är Stockholms modernaste stadsdel

Området byggdes upp under 1970- och 80- talen. På 80-talet blev Kista också känt som Sveriges IT-centrum, något som är ännu tydligare i dag med tunga namn som Ericsson, IBM, Samsung och Nokia till exempel. Det finns flera andra viktiga aktörer inom modern teknologi här och att samlas för att diskutera inom teknikområdet i ett mötesrum i Kista sker dagligen. Därför finns det också ett flertal att välja på. Du kan välja på allt från att hyra till att köpa. I Kista är det mesta möjligt.

Kista Galleria, nära mötesrummen i Kista

Gallerian ligger i centrum av Kista och här finns all service som kan tänkas behövas. 125 olika butiker, 32 restauranger, bankkontor, postkontor för företag och till och med träningsmöjligheter för den som önskar det. För den som tar sig dit i egen bil finns det både bensinstation och gott om parkeringsplatser, 2 500 bara på gallerian. Den som önskar ett mötesrum i Kista kommer att finna ett välmående område där stadsförvaltning, företag och universitet samarbetar för att få stadsdelen till att bli en integrerad och levande enhet.

Att ta sig till Kista

Kista ligger ur trafiksynpunkt mycket strategiskt, vilket gör det lätt att ta sig dit. Stadsdelen omgärdas av huvudlederna Kymlingelänken (väg 279), Hjulstavägen (E18) och Uppsalavägen (E4). In till centrala Stockholm är det rätt så exakt 1 mil. Med tunnelbanans blå linje mot Akalla tar man sig snabbt och enkelt till Kista tunnelbanestation, från andra delar av Stockholms stad. Från T-centralen tar det bara 18 minuter för att komma till Kista Galleria Den som i stället vill åka buss har flera olika busslinjer att välja mellan. Den som väljer att förlägga sitt mötesrum i Kista gör det lätt för alla att komma dit.

Framtidsplanerna för området är att bygga ihop Kista och Akalla. Det arbetet har redan påbörjats och för den som söker mötesrum i Kista innebär den fortsatta utvecklingen av området bara fördelar.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks