arrow_upward

Stockholm Vasastan

Det talas ofta om att det är billigare med denna typ av företagslokaler, och att det leder till ett utökat professionellt nätverk, men det talas inte lika ofta om att det faktiskt leder till ökad...Läs mer

Skapa sökprofil

Ökad effektivitet med Stockholm Vasastan Coworking

Det talas ofta om att det är billigare med denna typ av företagslokaler, och att det leder till ett utökat professionellt nätverk, men det talas inte lika ofta om att det faktiskt leder till ökad effektivitet också. Kanske är det på grund av att många olika typer av människor och företag möts regelbundet, kanske är det på grund av de öppna interiörerna som uppmuntrar till social interaktion som i sin tur leder till en ökad produktion av lycko-hormoner i hjärnan. Det är säkert en blandning av många anledningar, men resultatet är alltså att medarbetare är mer effektiva på coworking hubbar i Stockholm Vasastan.

Arbetsmiljö för coworking i Stockholm Vasastan

Området erbjuder lokaler med väldigt bra luft, naturligt ljus, belysning och ljudmiljö. Arbetsmiljöverket reglerar de föreskrifter som råder i Sverige, och om det uppstår några frågor eller funderingar som hyresvärden inte kan svara på, då går det alltid bra att kontakta Arbetsmiljöverket via telefon eller e-post. Byggnader i områden som Odenplan, St. Eriksplan och Vanadisplan är i väldigt fin form och erbjuder en hög standard. De som lyckas hitta rätt plats för coworking i Stockholm Vasastan kan sannerligen skatta sig lyckliga.

Lunchrestauranger i området

Det är inte svårt att finna god mat här, men kanske svårt att välja vilken del av världen man vill besöka via den kulinariska upplevelsen. Här går det att äta underbar mat från Thailand, Korea, Japan, Kina, Italien, Grekland, Persien, Libanon, Frankrike och USA för att nämna några exempel. Farang på Tulegatan 7 är ett lyxigt alternativ för viktiga affärsluncher. De bjuder på Sydostasiatiska delikatesser i alla tänkbara färger och former. Här är mat snarare konst, och det märks på prislappen, så detta är ett alternativ för de finaste gästerna på din coworking plats i Stockholm Vasastan. För mer avslappnade tillfällen finns det ett stort utbud av burgare, mackor, pastarätter och husmanskost i området.

’Sharing is caring’ med Stockholm Vasastan coworking

Javisst, sharing is caring; så kallas det när man är allmänt öppen och hjälpsam, och det är mentaliteten som slår rot på denna typ av arbetsplatser. Alla vill vi ha en bra stämning på jobbet och det är något med den öppna interiören och den saliga blandningen av människor som gör det lättare för människor att acceptera varandra och arbeta tillsammans istället för att jobba emot varandra. Den positiva attityden smittar av sig och det är något som alla på coworking hubbar i Stockholm Vasastan vinner på.

Design av coworking plats i Stockholm Vasastan

Den spanska designstudion Appareil byggde in möblerna i väggarna för att öppna upp sina coworking-lokaler i Barcelona. Det visar hur kreativ man kan vara, även med företagslokaler, om man bara öppnar sitt sinne. Så länge budgeten och hyresvärdens regler respekteras går det att göra väldigt mycket för att skapa unika miljöer, som stimulerar både medarbetare och klienter. En annan spansk designstudio omvandlade Lissabons äldsta matmarknad till en coworking-plats. Den stora hallen, som möblerades med stora ljusa träbord och 50-tals stolar, för tankarna till grundskolans dagar.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar