arrow_upward

4 kontorshotell: Helsingborg

Den här listan visar lediga kontorshotell till uthyrning i Helsingborg. Du kan justera din sökning i filtret till vänster genom att ange område samt storlek på det kontorshotell du letar efter. Klicka på ett kontorshotell...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontorshotell i Helsingborg

Öresundsregionen räknas som Skandinaviens folktätaste område och är hem åt många viktiga storstäder, bland dessa räknas Köpenhamn, Malmö, Lund, Helsingborg och en rad mindre städer så som Landskrona, Lomma m.m. Det är en populär region som besöks av många turister och har en rad trevliga sevärdheter. En av de största städerna i regionen är Helsingborg som är centralort i Helsingborgs stad och omfattar Ängelholm, Åstorp, Bjuv, Höganäs, Svalöv samt Landskrona. Staden är placerad rakt över havet och endast 4 km från Danmarks Helsingör. Med omkring 100 000 invånare och upp emot 400 000 i både staden och omkringliggande småorter är det en populär hamnstad som är hem åt många stora och viktiga företag. Det finns ett bra utbud av kontorshotell i Helsingborg, den moderna lokaltypen som allt flera företag föredrar numera. Det är en stor stad i vilken många företag har kontor, ett stort transportcentrum, businesscentrum och handelscentrum, staden är också känd för att vara en populär studentstad. Det är en medelstor stad, med gott om bostäder men även många bra jobbplatser, som ligger nära andra stora städer med gott om arbeten, därmed är det en idealisk plats att bo på.

Goda kommunikationer lockar nya företag

Staden har goda kommunikationer och ligger på en strategisk placering. Utbudet av lokaler är bra och det finns många kontorshotell i staden som antingen är placerade centralt eller i utkanterna. Lokalerna har god logistik och att resa till och från staden är väldigt lätt, antingen via motorvägen, med tåg eller med båt. Staden är en viktig hamnstad och ett högt övervägt alternativ för många företag. Förutom att staden har ett strategiskt och gott läge och företagshotellen i Helsingborg redan har allt färdigt finns en rad andra fördelar med att välja denna form av lokal framför ett vanligt, traditionellt kontor. De har flexibla bindningstider, och man finner reception, hissar, rekreationsrum, matsalar osv. på plats. Många är redan fulla, eller nästan fulla, såväl i staden som med omnejd.

De fem största arbetsgivarna i Helsingborg

Många stora företag är verksamma i staden. De största finner vi nedanför: Ikea McNeil Unilever Sverige Peab Becton-Dickinson

De populäraste kontorshotellen i Helsingborg

Några av de populäraste i Helsingborg är som följer: Viktoriagatans företagshotell Industrigatans kontorshotell  Bredgatans företagshotell Landskronavägens kontorshotell

Helsingborg har ett växande näringsliv 

En stad i en konstant tillväxtfas, det finns många företag och gott om arbetsplatser. Bostäderna är fräscha och likaså skolorna. Det finns totalt över 10 000 företag verksamma i Helsingborg. Av dessa har över 100 företag minst 50 anställda, vilket innebär att det finns relativt stora företag närvarande. Det är ett bra näringslivsklimat i staden och utbudet av kontor, produktions lokaler och företagshotell i Helsingborg är brett. Staden har främst på grund av placering och de goda kommunikationerna bidragit till ett väldigt bra näringslivsklimat. Staden är en av de tio största städerna i Sverige och på plats 13 på listan över kommuner med det bästa företagsklimatet.

star
star
star
star
star
4.3 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks