arrow_upward

Det finns många kontorshotell i Malmö Kirseberg, mitt i Öresundsregionen. Kirseberg ligger i de norra delen av Malmö och är ett stadsområde i staden. Området är känt för att inte vara lika platt som resten...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontorshotell i Kirseberg, Malmö

Sveriges tredje största stad Malmö har etablerat sig som ett kärt hemvist för kreativa och kunskapsintensiva företag inom tekniska branscher såsom medicin och IT. Samtidigt har staden en sjudande tillväxt av små privata tjänsteföretag och erbjuder stora möjligheter till utveckling och kommers. Med sitt unika läge och nära förbindelse till Köpenhamn går det i Malmö att vara verksam i Sverige men samtidigt vara nära kontinenten. Malmö är i ständig utveckling, och har gjort en resa från industristad till kunskapsstad. Det imponerande utbudet av kontorshotell i Kirseberg och Malmö erbjuder intressanta alternativ till företag som vill etablera sig där och eller som letar kontor.

Hitta rätt kontorshotell i Kirseberg, Malmö

Läget och miljön betyder oerhört mycket för att verksamheten ska bli framgångsrik. Det gäller att hitta rätt miljö till ett bra pris, och detta är möjligt för dig som letar efter kontorshotell i Kirseberg och Malmö. Här är priserna betydligt lägre än i Sveriges två större städer Stockholm och Göteborg. Det är enkelt att hitta fina lokaler som ligger centralt i Malmö oavsett företagets ekonomi. Företag kan hyra både egna lokaler eller enskilda kontorsplatser i öppna kontorslandskap. I kontorslandskap finns möjligheter till kreativa möten och att bygga värdefulla nätverk. Välj därför det som passar dig och ditt företag bäst.

Staden med ett rikt och växande näringsliv

Malmö har sett en oavbruten ökad tillväxt inom näringslivet under 30 år och rymmer idag många huvudkontor för svenska storföretag. Från att vara en stad med nästan uteslutande jobb inom industri, har man lyckats göra en sagolik omställning och huserar ett stort antal expansiva och framgångsrika företag inom både teknik och medicin. I denna omställning har intressanta stadsdelar med spännande arkitektur vuxit fram, och förutom ikoniska byggnader som Turning Torso, finns det ett brett utbud av kontorsbyggnader och kontorshotell i Kirseberg som passar olika typer företag utifrån deras behov.

Malmö är en öppen stad nära kontinenten

Att vara verksam i ett av kontorshotellen i Malmö Kirseberg kan öppna dörrar till Europa för ditt företag. Malmö är en internationell stad med mångkulturella invånare, och har ett strategiskt läge genom utmärkta kommunikationer både till Stockholm och Göteborg, samt genom sitt nära grannskap med Köpenhamn. Detta ger företag i staden möjligheten att bygga en verksamhet som sträcker både inom och bortom Sveriges gränser. Med en högutbildad och öppenhjärtig befolkning finns möjligheter för företag att rekrytera professionell personal med rätt kompetens. Malmö har en väl utbyggd infrastruktur inte minst tack vare Öresundsbron, men även en multimodal hamn och logistikpark som kan vara till stor fördel för företag som vill verka internationellt.

Få driv med ett kontorshotell i Kirseberg, Malmö

Malmö är otroligt företagsamt och nyföretagandet ligger vanligtvis väldigt högt i jämförelse med resten av landet. Men i staden går det också ett att kombinera ett ambitiöst arbetsliv med ett rikt privatliv. Möllan i Malmö är känt för alla sina restauranger med en mångfald av olika etniska maträtter, samt dess utbud av pubar och nattklubbar. Staden har ett eget operahus och ett antal spännande museum inom bl.a. modern konst och sjöhistoria. Och om detta inte är nog för att berika livet, finns såklart Köpenhamn alltid tillgänglig en halvtimme bort med tåget.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa