arrow_upward

Lund

Då staden ligger i Skandinaviens folktätaste område är det en populär plats för allt från studier, boende, affärer och företagande till shopping och turism. Många företag har etablerat sina lokaler i stade och inte minst...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Utbud av kontorshotell i Lund

Lund är en trevlig liten stad som har det perfekta läget, mitt i Öresundsregionen, både nära Malmö och samtidigt nära Köpenhamn. Kommunen är förutom en trevlig studentstad med massa roliga caféer, restauranger och tjusiga parker, även känd för att vara en industri- och kulturstad. Då staden ligger i Skandinaviens folktätaste område är det en populär plats för allt från studier, boende, affärer och företagande till shopping och turism. Många företag har etablerat sina lokaler i stade och inte minst i ett av Lunds kontorshotell, som är väldigt populära numera och självklart även moderna och väldigt fräscha. Staden har extremt goda kommunikationer med buss, tåg och bil - motorvägen ligger nämnligen längs med kommunen. Även Öresundsbron ligger endast ett stenkast bort.

Centrum för lokaler inom IT branschen

Lund är centrum för High tech företag. Många företag inom IT branschen har lokaler antingen i egna kontor eller i ett av företagshotellen i Lund med omnejd. Förutom ett bra läge, är kontorshotellen även ett bra och kostnadseffektivt alternativ. Övergripande kan det verka dyrt att hyra ett kontor i ett företagshotell, men det är inte så dyrt som de flesta tror. Ska man hyra eller köpa en vanlig lokal får man en hel del extra utgifter till exempelvis renovering, inredning, städ och reception. Räknar man ihop allt kostar det mer än man tror. Med denna form av kontor däremot är det bara till att flytta in i en färdig lokal som redan har allt. Man finner inredning, kontor, städnig och receptionist på plats. Man får allt färdigt och lånar gemensamma utrymmen och receptionen.

Fördelarna med kontorshotell i Lund och Öresund

Förutom att kommunen har ett strategiskt och gott läge och företagshotellen i Lund redan har allt färdigt och det bara är att flytta in finns en rad andra fördelar med att välja denna form av lokal framför ett traditionellt kontor. Bindningstiderna är flexibla, man har redan en del kunder till grannföretagen som kan gynna det egna företaget, nätverkande bland medarbetare och många andra fördelar. Att finnas nära andra företag kan ge mycket, man syns lättare och kan se och ta från varandra. Många av företagshotellen i Lund eller omnejd är fulla eller nästintill fulla. Efterfrågan på kontor är stor vilket är förståeligt, då denna form av lokal även ger en hel del möjligheter som många företag verkligen drar nytta av.

Kontorshotell med lediga kontor i Lund

De flesta företagshotellen i Lund, men även på andra ställen i landet är antingen fulla eller nästan fulla. Anledningen till detta är främst för att de finns på bra lägen. Trots att efterfrågan är stor finns det fortfarande en del som har lediga kontor. Exempel på populära företagshotell med lediga kontorslokaler är:

World Trade Center kontorshotell på Hedvid Möllers gatan i Lund Kontor i hjärtat av Lund, företagshotell på Östra Mortens gatan Centralt företagshotell på Stora Södergatan i Lund

Många nya företagshotell i Lund = växande näringsliv

Lund är en bra mix mellan många kontorshotell, många etablerade företag, växande näringsliv och goda arbetsmöjligheter, goda studiemöjligheter och samtidigt mycket, mycket forskning. Staden har en tradition inom forskning men samtidigt finns även en tradition av entreprenörskap eftersom många viktiga, internationella och världsledande aktörer finns närvarande med kontor i stadens företagshotell eller i andra lokaler. Det finns nya företag som dagligen öppnar upp nya kontor i Lund och i det hela har staden ett bra företagsklimat och ett växande näringsliv som lockar till sig allt fler företag.

Läs mer om Lund på WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa