arrow_upward

9 kontor: Landskrona

Staden brukar kallas för den gröna staden på grund av närheten till naturen. Här finns även ett stort utbud av kultur och historia, stora friluftsområden, fina parker och en näringslivskedja som är under utveckling. Kommunen...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Utbud av kontor i Landskrona

Landskrona kommun ligger i södra Sverige och tillhör Skåne län. Kommunen har idag en befolkning på ca 40 000 invånare. Staden ligger i den växande Öresundsregionen och lockar tack vare sina goda kommunikationsmöjligheter studenter, arbetare och besökare. Staden brukar kallas för den gröna staden på grund av närheten till naturen. Här finns även ett stort utbud av kultur och historia, stora friluftsområden, fina parker och en näringslivskedja som är under utveckling. Kommunen uppmuntrar och strävar efter ett mångsidigt och kreativt näringsliv i Landskrona kontor.

Landskrona kontor – läget ökar arbetsmöjligheter

Landskrona kommun är belägen i Öresundsregionen vilket innebär stor tillgänglighet till och från staden då kommunikationerna är väldigt goda. Dess infrastruktur med ett bra vägnät med motorvägen E6 som passerar genom staden, hamn, buss-, tåg- och flygförbindelser lockar företagande till staden. Detta underlättar för såväl företag som in- och utpendlare. På 30 minuter kan du ta dig till Malmö med tåg eller bil. På endast 50 minuter kan du ta dig till Kastrup flygplatsområde. Det finns även en flygplats i området för affärsjet. Läget i den expansiva regionen gör det möjligt för nya företag att öppna verksamheter i Landskrona kontor. Kommunen arbetar aktivt för att främja företagsklimatet och uppmuntrar kreativitet och företagande. De goda möjligheterna att resa kollektivt i samband med kommunens engagemang att främja företagande lockar allt fler företag att etablera sig i kontor i Landskrona

Landskrona – en varvs- och industristad i utveckling

Landskrona har under sina tidiga år varit en industristad men som idag har börjat utvecklas till en stad med ett mer mångsidigt näringsliv. Dock är det fortfarande industrisektorn som dominerar i Landskronas kontorslokaler. Främst är det tillverkningsföretag såsom maskin, transportmedel och livsmedel men även forsknings- och utvecklingsarbete. Det strategiska läget i den expansiva regionen öppnar upp möjligheter för nya företag att etablera sig i kontor i Landskrona. Företagsklimatet i kommunen är i ständig utveckling och det finns ett stort utbud av mark, lokaler och kontor i Landskrona för nya etableringar. På företagsparken som ligger precis vid motorvägen finns det 400 000 kvm mark som nya företag kan utnyttja.

Landskrona är hem åt många välkända företag

Det finns många möjligheter till arbete i Landskrona kommun. Här finner vi DSV som har kommit att bli det största etablerade företaget med kontor i Landskrona med ca 500 anställda. Vindtornstillverkaren Enercon har även det blivit ett stort tillskott inom stadens näringsliv. Företag inom logistik- och transportbranschen har hittat till Landskrona kontor och lokaler på grund av det enastående läget i Öresundsregionen. Allt fler företag lockas att etablera sig i trakterna. Det finns ett stort utbud av mark för nya byggnationer och ett stort antal fastighetsägare som står redo med kontor och lokaler för etablering av nya verksamheter. Priserna för kontor i Landskrona är också relativt förmånliga om man jämför med de lite större städerna i Sverige. Staden är inte bara attraktiv för svenska företag utan stadens läge gör att även utländska företag väljer att öppna kontorslokaler i staden.

De största arbetsgivarna med kontor i Landskrona

De största företagen (med mer än 100 anställda) vi finner i Landskronas kontor med undantag från den offentliga sektorn är följande, sorterat utan inbördes ordning:

 • DSV ROAD AB HALDEX
 • BRAKE PRODUCTS AKTIEBOLAG SWEP INTERNATIONAL
 • AB BORGWARNER TORQTRANSFER SYSTEMS
 • AB THORN LIGHTING
 • NORDIC AKTIEBOLAG
 • FAIVELEY TRANSPORT
 • NORDIC AB OHLSSONS I LANDSKRONA AB PARAJETT
 • AKTIEBOLAG  SANTA MARIA
 • AB SYNGENTA SEEDS
 • AB TRIOPLAST LANDSKRONA AB
star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
 • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
 • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks