arrow_upward

1 butik: Landskrona

Landskrona butik har en härlig företagsatmosfär med många företag i området och några timmar bort. I Landskrona finns det nästan 1500 företag registrerade. Landskrona har stor potential men det finns fortfarande många saker att ha...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

En Landskrona butikslokal ger stora möjligheter

Landskrona butik har många möjligheter för att bringa vinst till företaget. Staden har ca 33 000 invånare och är även centralort i Landskrona kommun. Landskrona ligger mellan Helsingborg och Lund i Skåne landskap. Landskrona kommun har 45 000 invånare och 318 invånare per km2 vilket är riktigt tätbefolkat när det jämförs med andra kommuner. Staden grundades 1413 så staden är relativt gammal. Befolkningstillväxten har gått stadigt uppåt sedan 1960-talet med hade en liten dipp under 1990-talet för att sedan växa till sig till dagens siffror. Landskrona ligger sedan 2001 längs västkustbanan och har direkta förbindelser med Helsingborg, Lund, Malmö, Göteborg och Köpenhamn. Tätorten har riktigt bra förbindelser till många större marknader och ekonomiska samarbeten mellan företag i dessa orter har absolut förbättrats med förbättrad kommunikation. Staden har även Sveriges enda trådbusslinje.

Butiker i Landskrona och företagsatmosfären

Landskrona butik har en härlig företagsatmosfär med många företag i området och några timmar bort. I Landskrona finns det nästan 1500 företag registrerade och några utav dessa är Aktiebolaget Landskrona Rostfria, Landskrona Byggservice Thomas Jacobsen, Web And Application Consulting Landskrona, Johansson Consulting i Landskrona, Grafo-Automatic i Landskrona, Landskrona kommun, Servicehuset Granet, Falck Ambulans AB, Landskrona, HD Försäljnings AB, Avdelning Landskrona, Helsingborgs Dagblad Aktiebolag, Avdelningskontor Landskrona, Swerock AB, Avdelningskontor Landskrona och många mer därtill. Här ser vi att det finns många företag i Landskrona och näringslivet är bra. Mycket tack vare kommunens satsningar på näringsliv, bostäder och kommunaltrafik. Några av kommunens mål är att det ska finnas bostäder för alla, kommunaltrafik så man enkelt kan ta sig till jobbet eller skolan utan att behöva använda bilen. Det ska också finnas bra utbildning i området med många jobberbjudanden och olika karriärmöjligheter efter utbildningen. Om det nu skulle vara så att Landskrona fortfarande inte duger är det så att det finns många städer som ligger nära eller en bit bort som faktiskt är enkla att pendla till och från tack vare den extremt bra förbindelsen med omkringliggande städer. Städer som Göteborg, Malmö och Danmarks huvudstad, Köpenhamn. Möjligheter finns alltså att bo kvar i staden även om man får ett jobb eller utbildning på annan ort. Det går såklart även att ta bilen eftersom vägförbindelserna är utvecklade i Skåne och såklart går det att ta sig över till Danmark med bilen. Oavsett om du väljer tåget, båten eller bilen så är utbudet stort med etablering i Landskrona.

Landskronas butikslokaler och budget

Landskrona butikerna har stor potential men det finns fortfarande många saker att ha i åtanke om man ska starta företag i orten. Det kan vara viktig med läge när man ska hyra kontor i tätorten eftersom läget kan påverka hur många potentiella kunder som går förbi, har förbindelse till din butikslokal och som gillar läget. Budget är också en viktig faktor eftersom det är viktigt att veta vilka pengar man har att hyra med så att man inte går över budget redan innan kontoret är etablerat. Att skanna affärsmiljön är även en viktig faktor så att man vet vilken nivå konkurrensen ligger på och vilka samarbeten det finns att söka i orten.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks