arrow_upward

1 butik: Eslöv

Med en butikslokal i Eslöv finns det stora möjligheter med och potential ges dessutom i en än större utsträckning av kommunen som satsar hårt på näringslivet och för att företag ska stanna kvar på den...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Eslöv butikerna har utmärkta möjligheter

En butikslokal i Eslöv har riktigt bra möjligheter för affärer. Eslöv är centralort i Eslöv kommun och centralorten har en befolkning på nästan 20 000 invånare. Kommunen ligger i Skåne län har en befolkning på över 33 000 vilket gör det till Sveriges 77 största kommun sett till invånarantal av Sveriges 290 kommuner. Med sina 79 invånare per km2 är kommunen Sveriges 72 mest tätbefolkade kommun. Sedan 2005 är Eslöv kommun en del av Stormalmö som har över 700 000 invånare. Detta skapar en stor marknad, Sveriges tredje största marknad med en marknad i närområdet på runt 1 miljon människor. Eslöv kommun ligger väldigt centralt i Skåne vilket även gör det till ett naturligt centrum för handel som skickas från väst till öst i Skåne. Centralorten njuter även över en kraftig befolkningstillväxt sedan 1970-talet som erbjuder ett ännu bättre näringsliv. Många personer kommer hit för arbete och om Malmö känns aningen för stort för dig eller helt enkelt inte faller dig i smaken så är Eslöv ett naturligt val i Skåne som alternativ till de större centralorterna i länet. Här finns det gott om efterfrågan på arbete och tjänster.

Eslöv butikerna och företagsatmosfären

Eslöv har ett stort antal företag och stor marknad. Centralorten har nästan 1400 företag registrerade och några av dem är Eslöv´s Fotvård, Folktandvården i Eslöv, Eslövs kommun, Gruppbostad, Aktiebolaget Sydsten, Betongfabrik i Eslöv, Eslövs kommun, Gruppbostad, Eslövs Kyrkliga Samfällighet, Pastorsexpedition, L.S. Produkter i Eslöv, Nymålat Eslöv, Eslöv Lyft & Åkeri och många mer därtill. Butiker finns i massvis att hyras men det är viktigt att känna sig bekväm med konkurrensen i området och skanna företagsatmosfären innan man etablerar ett kontor i staden. Eftersom Skåne har ett antal större städer så finns det mycket samarbete att söka i Lund och Malmö som inte ligger alltför långt ifrån Eslöv kommun. Genom att knyta ihop marknaderna finns ett mycket större kundsegment att fokusera på för att nå ekonomisk tillväxt och företagsmål. Det finns mycket fin natur i Eslöv och eftersom det ligger i södra Sverige så blir sommaren några dagar längre och kommer tillbaka några dagar tidigare. Små detaljer som dessa kan vara härliga att ha i åtanke när man omlokaliserar sina affärer söderut.

Eslöv butik och kommunen

Med en butikslokal i Eslöv finns det stora möjligheter med och potential ges dessutom i en än större utsträckning av kommunen som satsar hårt på näringslivet och för att företag ska stanna kvar på den lokala marknaden så att orten fortsätter att växa och vara attraktiv för affärer samt sina egna invånare. Denna ansträngning av kommunen visar sig tydligt i befolkningsutvecklingen som ser positiv ut, även i prognoser. Mycket bostäder behöver byggas precis som på andra håll i landet men kommunen är medveten om det här och läget ser ut att vara under kontroll då kommunen är van med en stadig befolkningsutveckling. Inte explosionsartad alls utan stabil och procentuellt kontinuerlig. Räkna ut din budget och vilka preferenser du har för din butik i kommunen och slå till innan det blir för sent.

star
star
star
star
star
3.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks