arrow_upward

1 produktion/lager: Landskrona

Många viktiga företag väljer att ha lager i Landskrona och fördelarna med att finnas närvarande i staden är stora. Landskrona ligger mellan storstaden Helsingborg och Malmö som är Sveriges tredje största stad, Skånes huvudstad och...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Lagerlokaler i Landskrona - Öresundsregionen

Landskrona ligger mellan storstaden Helsingborg och Malmö som är Sveriges tredje största stad, Skånes huvudstad och en del av Öresundsregionen som är Skandinaviens folktätaste område, en väldigt populär plats för företagande. Många viktiga företag väljer att ha lager i Landskrona och fördelarna med att finnas närvarande i staden är stora. Staden ligger i södra Sverige, nära Öresundsbron och endast ett stenkast från Köpenhamn. Det är en populär stad med ett strategiskt läge som lockar för såväl boende, företagande, affärer och studier. Landskrona tillhör Skåne län. Kommunen har idag en befolkning på ca 40 000 invånare. Staden ligger i den växande Öresundsregionen och lockar många företag. Här finns även ett stort utbud av kultur och historia, stora friluftsområden, fina parker och en näringslivskedja som är under utveckling. Kommunen uppmuntrar och strävar efter ett mångsidigt och kreativt näringsliv i staden.

Bra placering på grund av läget

Landskrona ligger bra till med egen hamn och nära till både Malmös hamn, Trelleborgs hamn och Öresundsbron. Citytunneln och Öresundstågen tar folk till och från ställen på nolltid och man kommer fram till Kastrup eller Köpenhamn på ungefär en en timme. Detta är lite jämfört med tiden det tar att ta sig fram till och från platser i exempelvis Stockholm. Med en välutvecklad kollektivtrafik, goda förbindelser ut till industriområden där många storföretag har sina lagerlokaler i Landskrona lockas många. Platsen är populär av flera anledningar, läget är den främsta men även infrastrukturen och det faktum att staden har ett välutbyggt vägnät, hamn, utmärkta tåg - samt goda flygförbindelser och samtidigt ett välutvecklat IT- och telenät bidrar till ett väldigt gott företagsklimat och lockar företag inom alla nischer, särskilt storföretag som behöver lagerlokaler på bra plats men med lägre priser.

Största privatägda företagen med kontor eller lager i Landskrona:

 • DSV ROAD AB
 • HALDEX BRAKE PRODUCTS
 • AKTIEBOLAG
 • SWEP INTERNATIONAL AB
 • BORGWARNER
 • TORQTRANSFER SYSTEMS AB
 • THORN LIGHTING NORDIC
 • FAIVELEY TRANSPORT NORDIC AB
 • OHLSSONS I LANDSKRONA AB
 • PARAJETT AKTIEBOLAG
 • SANTA MARIA AB
 • SYNGENTA SEEDS AB
 • TRIOPLAST LANDSKRONA AB

Många nya etableringar av lager i Landskrona

Många företag öppnar upp i staden och siffran växer konstant. Företagen väljer att antingen hyra eller köpa industrilokaler i Landskrona. Bland dessa finns både stora och små, DSV är exempelvis det största företaget och har under åren 2012-2013 etablerat sig i staden, de har nu cirka 500 anställda. Ett annat stort och viktigt företag som gjort en stor etablering i staden är vindtornstillverkaren Enercon, som flyttade hela verksamheten till Varvsudden under hösten 2015. Landskrona har ett växande näringsliv och är en historisk stad. Kommunen har en lång historia, bakåt i tiden som varvs- och industristad. Idag har staden många stora verksamheter närvarande och många fler väljer att öppna upp en lokal i Landskrona.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
 • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
 • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks