arrow_upward

3 produktion/lager: Burlöv

Nära Malmö, nära Köpenhamn, nära Helsingborg, nära Öresundsbron och samtidigt mitt i Skandinaviens folktätaste område ligger Burlöv kommun. Endast ett stenkast bort från Malmö, räknas det som Sveriges näst minsta kommun, hit hör även Arlöv...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Företag och industrilokaler i Burlöv

Nära Malmö, nära Köpenhamn, nära Helsingborg, nära Öresundsbron och samtidigt mitt i Skandinaviens folktätaste område ligger Burlöv kommun. Endast ett stenkast bort från Malmö, räknas det som Sveriges näst minsta kommun, hit hör även Arlöv och Åkarp. Läget är strategiskt, vilket innebär att många viktiga företag har valt att placera sina industrilokaler i just Burlöv. Närheten till storstäderna Malmö, Lund och Köpenhamn gör att platsen är strategisk, även kommunikationerna är väldigt bra. Man kan ta sig till och från kommunen men bil tåg eller buss, motorvägen går direkt mot Malmö och ut till Öresund, men det kan även köras via Spillepeng för att slippa ta sig ut på motorvägen. Burlöv är känt för Arlöv som i sin tur förknippas med socker, just eftersom Nordic Sugar finns på plats och man alltid tillverkat socker.

Näringslivet i Burlöv kommun

Burlöv har ett väldigt rikt och fortsatt växande arbetsliv med många stora företag och goda arbetsmöjligheter. Den största arbetsgivaren utgörs av kommunen men det finns även en rad storföretag som erbjuder många arbetsplatser. Många av företagen har produktionslokaler i Burlöv. Det etableras ca 80 företag varje år och utöver de redan existerande 1200 för en så liten kommun blir tillväxten stor och markant. Detta är en trend som hållit i sig ett tag och förmodligen fortsätter. Näringslivklimatet är gott och kommunen befinner verkligen sig i en konstant tillväxtfas. Det finns gott om restauranger, pizzerior och ett stort köpcentrum, Burlöv center med många affärer och gott utbud av parkeringsplatser.

lager och industrilokaler i Burlöv

Burlövs kommun har ett gott och nära samarbete med företagen, ambitionen är att göra kommunens näringsliv starkt och erbjuda såväl goda förutsättningar för nyföretagande som bra lokaler och goda arbetstillfällen. Detta kommer gynna både befolkningen, företagen - såväl redan existerande som nya och själva kommunen. Nyföretagarcentrum Öresund är viktig för Burlöv, de erbjuder gratis rådgivning för att etablera nya och utveckla redan existerande företag. Även arbetsförmedlingen är ett gott stöd och förmedlar arbeten från företag mot de blivande anställda på ett proffsigt sätt. Målet är att förenkla både etableringsprocessen och att finna passande produktionslokaler, då anser man att det tillsammans med den strategiska placeringen kommer locka ytterligare företag.

Kommunikationer och en strategisk placering

Burlöv är bland annat attraktivt för det strategiska läget och de goda kommunikationerna, man kan pendla in eller ut antingen med buss eller tåg. Närheten till Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn men samtidigt lägre priset för att hyra industrilokaler i Burlöv gör att man föredrar att placera sina lokaler här. Det finns en rad kända företag verksamma i Burlöv, några av de viktigaste är Nordic Sugar, Hilti och Akzo Nobel - tre viktiga marknadsaktörer. Det är en trevlig liten kommun med en Skånsk anda som kombinerar det lugna livet utanför stan med det hektiska innanför stan, då man på endast ett par minuter är i Malmö.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks