arrow_upward

Eslövs företag kontor har en ljus framtid med kommunens satsningar på framtiden. Eslövs näringsliv låg på en bra ranking när det kommer till rankingen på näringsliv i Skåne län mellan de olika kommunerna. Centralorten har...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

## Eslövs kontor har en stimulerande affärsmiljö

Eslöv kontor finns det många möjligheter med. Det finns över 1300 företag registrerade i Eslöv och några av dessa är Eslöv´s Fotvård, Folktandvården i Eslöv, Eslövs kommun, Gruppbostad, Aktiebolaget Sydsten, Betongfabrik i Eslöv, Eslövs kommun, Gruppbostad, Eslövs Kyrkliga Samfällighet, Pastorsexpedition, L.S. Produkter i Eslöv, Nymålat Eslöv, Eslöv Lyft & Åkeri, Oa Design i Eslöv, Vedexpressen i Eslöv, Nim Rod i Eslöv, Biljettexpressen, Eslöv, Anderssons Motorsport och Elteknik Eslöv, Wok House i Eslöv AB, Eslövs Blästrings Handelsbolag, O V V-Teknik i Eslöv AB, Eslövs kommun, Hemtjänsten, Eslövs kommun, Hemtjänsten, Eslövs kommun, Gruppboende, Eslövs kommun, Stadsbibliotek, Eslövs Vind AB, Eslövs Kyrkogård, Posten Eslöv, Statoil Eslöv, Prenad i Eslöv, Husaren Eslöv Asylboende, Filial Eslöv, Redovisningsgruppen i Eslöv Aktiebolag, Winbergs Resebyrå i Eslöv Aktiebolag, Andersson & Larsson Bilservice i Eslöv Kommanditbolag och många därtill. Detta är en utmärkt företagsatmosfär och närheten till över 1300 företag i området är alldeles lysande. Det är relativt enkelt att etablera ett lager i området och starta eget eller en butik för den delen med om det är vad du är ute efter att starta nytt i Eslöv kommun.

## Företag med kontorslokaler i Eslöv växer snabbt

Eslöv kontorslokaler och dess möjligheter växer snabbt. Kommunen ligger i Skåne län där Eslöv är centralorten i Eslöv kommun. Centralorten har nästan 20 000 invånare och kommunen har över 33 000 invånare vilken gör staden till ett dominerande område i kommunen för affärer och politik. Området hör även till Stormalmö med ett invånarantal på 700 000 i befolkning. När södra stambanan drogs fram till staden började tillväxten ta fart. Ekonomin, immigrationen till staden och näringslivet tog fart. Staden ligger nära Malmö stad vilket ökar näringslivet då stadens marknad inte är helt beroende av kommunen utan även har nära till Malmö marknad med 700 000 konsumenter. År 1960 låg befolkningen på ca 9000 vilket var av betydlig mängd vid tiden då det kommer till mindre centralorter och på 45 år mer än dubblades invånarantalet. Staden är känd för sina parker och naturreservat och är mycket vackra att besöka. Här kan du slappna av efter en stressig dag på jobbet och låta naturen ta stressen ifrån dig.

## Eslöv kontor och kommunens satsningar

Eslöv kontor har en ljus framtid med kommunens satsningar på framtiden. Eslövs näringsliv låg på en bra ranking när det kommer till rankingen på näringsliv i Skåne län mellan de olika kommunerna. År 2015 hade kommunen en ranking på 115 men till nästkommande år hakade kommunen ner 47 platser till plats 162 år 2016 vilket inte är särskilt imponerande. Därför satsar kommunen mer på näringslivet och företagsverksamhet i närområdet för att återta sin plats i rankingen och i framtiden bli ett exempel i Skåne län för mindre kommuner angående företagande och näringsliv. Vi har många kommuner med extremt bra näringsliv i Skåne län så att staden åkt ner ett antal placeringar behöver inte tyda på att företagsverksamheten är dålig i kommunen utan att motståndet i södra Sverige är extremt tufft. Att starta ett kontor i Eslöv centralort är trots rankingen fortfarande en bra ide.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa