arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta din nya lokal

Sök efter 1 713 lokaler till uthyrning i hela Sverige

Välj typ
Kontordone
Kontorshotelldone
Lagerdone
Butikdone
Coworkingdone
Mötesrumdone
Virtuellt kontordone
mic
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert

Lediga Lokaler till Uthyrning i Sverige

Behöver ditt företag en ny lokal? Sök utan kostnad, smidigt och snabbt efter lediga lokaler på MatchOffice. På Skandinaviens ledande hemsida för kommersiella lokaler kan du snabbt finna lediga lokaler till uthyrning som passar just din verksamhet.

Här kan du hitta ett samlat utbud av alla typer av kommersiella lokaler. Vi ger dig snabbt och enkelt en överblick på de lokaler som finns till uthyrning i Sverige - Påbörja din sökning redan idag!

Senaste lokaler

Lediga Lokaler på MatchOffice

Här kan du söka efter och hitta alla typer av lokaler till uthyrning för företag. På den här sidan hittar du företagslokaler för allt från kontor, butiker, industri, produktion till verkstad. Vi har samlat alla olika lokaltyper på en och samma sida för att göra det enklast möjligt för dig som letar.

Lokalerna som finns här representerar ett flertal stora och små hyresvärdar i form av professionella fastighetsbolag och andra mindre uthyrare. Det gör det enklare för dig som hyresgäst att hitta till exempel en kontorslokal till uthyrning som passar just dig.

Du kan söka efter och anmäla intresse till flera typer av lediga lokaler samtidigt. Alla annonser innehåller både bilder och text som beskriver hyresobjektet så att du själv kan bedöma om den passar dig. Du kan också med en gång få reda på objektets läge på kartan. Därefter kan du snabbt och enkelt anmäla intresse till de lokaler som verkar intressanta.

Behöver ditt företag utrymme till att växa? Har ni plats över ni inte använder? Håller ni på att flytta till en annan stad eller ett annat område? Det finns många anledningar till att hyra företagslokaler. Vi på MatchOffice tror och hoppas att vi kan hitta en ledig lokal som uppfyller dina önskemål.

Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks