arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta din nya lokal

Sök efter 1 386 lokaler till uthyrning i hela Sverige

Välj typ
Lager/produktionslokal done
Virtuellt kontordone
Butikslokaldone
Kontorshotelldone
Mötesrumdone
Coworkingdone
Kontordone
MatchOfficeStureplan 4c114 35 Stockholm08 463 10 60info@matchoffice.seOrganisationsnummer: 31627877
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert
Se

Lediga Lokaler till Uthyrning i Sverige

Behöver ditt företag en ny lokal? Sök gratis, enkelt och snabbt efter lediga lokaler på MatchOffice. På Sveriges ledande hemsida för kommersiella lokaler kan du snabbt finna lediga lokaler till uthyrning som passar just din verksamhet.

Här kan du hitta ett samlat utbud av alla typer av kommersiella lokaler. Vi ger dig snabbt och enkelt en överblick på de lokaler som finns till uthyrning i Sverige - Påbörja din sökning redan idag!

Få e-postmeddelanden om nya lokaler
  • Citycon
  • Klovern
  • Profi
  • Wallenstam

Senaste lokaler

Lediga Lokaler på MatchOffice

Här kan du söka efter och hitta alla typer av lokaler till uthyrning för företag. På den här sidan hittar du företagslokaler för allt från kontor, butiker, industri, produktion till verkstad. Vi har samlat alla olika lokaltyper på en och samma sida för att göra det enklast möjligt för dig som letar.

Lokalerna som finns här representerar ett flertal stora och små hyresvärdar i form av professionella fastighetsbolag och andra mindre uthyrare. Det gör det enklare för dig som hyresgäst att hitta till exempel en kontorslokal till uthyrning som passar just dig.

Du kan söka efter och anmäla intresse till flera typer av lediga lokaler samtidigt. Alla annonser innehåller både bilder och text som beskriver hyresobjektet så att du själv kan bedöma om den passar dig. Du kan också med en gång få reda på objektets läge på kartan. Därefter kan du snabbt och enkelt anmäla intresse till de lokaler som verkar intressanta.

Behöver ditt företag utrymme till att växa? Har ni plats över ni inte använder? Håller ni på att flytta till en annan stad eller ett annat område? Det finns många anledningar till att hyra företagslokaler. Vi på MatchOffice tror och hoppas att vi kan hitta en ledig lokal som uppfyller dina önskemål.