arrow_upward

2 Coworking: Solna

Solna t är en av Sveriges mest befolkningstäta kommuner, och det är en plats där det sker mycket intressant inom många olika branscher. Solna coworking är en ny och populär lösning för entreprenörer och företag...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Expandera ditt nätverk med Solna coworking

I detta storstadsområde bor det över två miljoner invånare, med en befolkningstäthet på 4053 invånare per kilometer. Det är en av Sveriges mest befolkningstäta kommuner, och det är en plats där det sker mycket intressant inom många olika branscher. Solna coworking är en ny och populär lösning för entreprenörer och företag som vill knyta band och utveckla samarbeten med andra verksamheter. Det som skiljer denna typ av arbetslokaler från kontorshotell är att samarbetsorienterade principer är integrerade i driften av lokalerna, med gemensamma kulturer, värderingar och aktiviteter. Enligt undersökningar leder detta till att medarbetare känner en djupare relation till arbetsplatsen och till varandra.

Gladare medarbetare med Solna coworking utrymme

Forskning utförd av krönikören Sara Öhrvall på Dagens industri, har visat att denna typ av arbetsplats leder till både ökad produktivitet och förbättrade affärsnätverk. Medarbetare på Solna coworking platser är också rent statistiskt mer nöjda med tillvaron på jobbet. Och det kan vi nog alla känna igen; att vi gör bättre ifrån oss när vi är nöjda med vår tillvaro och våra arbetskamrater. Denna typ av företagslokaler sätter dessutom mindre press på nya företagare, vars fokus under de första åren är att få företaget att gå runt. De lägre kostnaderna skapar kort sagt ett mer hälsosamt företagsklimat.

Geografiska områden

Denna kommun är uppdelad i följande trakter: Bergshamra, Haga, Hagalund, Huvudsta, Järva, Råsunda, Skytteholm och Ulriksdal. Trots att detta är kommunens officiella områden, så är det så att de som bor i dessa trakter snarare associerar sin plats med de mindre och mer specifika områdena innanför trakterna. Det finns ett varierande utbud av coworking-platser i Solnas olika områden. Bergshamra är namnet på den nordostliga delen av kommunen och gränsar till Edsviken i norr. Det finns aktiva utbyggnadsplaner för de flesta av ovannämnda trakter och det är med optimism kommunen fortsätter att utveckla dessa geografiska platser.

Inredning av coworking plats i Solna

Även om denna typ av arbetslokal inte nödvändigtvis är permanent, så skadar det inte att inreda lokalerna så att alla medarbetare känner sig optimistiska, energiska och inspirerade av miljön. Istället för att använda sig av spikar och skruvar i väggar för att sätta upp tavlor och dylikt, så är det en fördel att använda sig av mindre permanenta lösningar, såsom sugkoppar och häftmassa. Plantor i krukor som placeras på golv och bord sägs vara bra att ha på arbetsplatser och vaser med blommor piggar alltid upp tillvaron.

Bekväm kollektivtrafik

Det centrala läget erbjuder välorganiserad kollektivtrafik, och de som pendlar till en Solna coworking-plats från kringliggande kommuner, kan välja från ett stort urval av kommunala transportmedel. De kan färdas med spårvagn, tunnelbana, pendeltåg och buss. Pendeltåget har två stationer, Solna station och Ulriksdal, och spårvagnen kan man hoppa på vid Solna Business Park, Solna centrum och Solna station. Det finns rikligt med busshållplatser runt om i kommunen. Av och till kan förseningar uppstå och det är alltid en god idé att ha det i åtanke då man planerar sin resa, för att undvika otrevliga överraskningar.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks