arrow_upward

4 butiker: Söderhamn

Beläget i Hälsingland finns stora möjligheter både mot de norra och mellersta delarna av landet. Här finns stor efterfrågan inom de flesta områden och det är därför ett bra läge att starta sin affär just...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Söderhamns butiker erbjuder överraskande möjligheter

Butikslokalerna i Söderhamn är något för dig som vill upptäcka nya möjligheter på en ny plats. Beläget i Hälsingland finns stora möjligheter både mot de norra och mellersta delarna av landet. Här finns stor efterfrågan inom de flesta områden och det är därför ett bra läge att starta sin affär just här. Här finns oväntade möjligheter att etableras och växa. Trots att orten är förhållandevis liten finns här en stor köpkraft på grund av att staden knyter samman många mindre orter. Många butiker inom många branscher är redan etablerade här. Både inom konfektion, skor, skönhet, restaurang med flera, här finns något för alla. Affärslokalerna passar många olika typer av företag och vi erbjuder olika storlekar, faciliteter och lägen. Allt för att kunna tillfredsställa så många önskemål som möjligt. Oavsett vad du söker är du välkommen att kontakta oss så att vi kan hjälpa dig komma igång. 

Fundera över vilken sorts butik du söker i Söderhamn

Vi erbjuder dig och ditt företag nya och fräscha lokaler där ni kan utveckla er verksamhet. Det finns ett stort utbud och därför är det också bra att fundera över exakt vad ni önskar. Om ni genomför en noggrann research i förväg kommer processen att hitta rätt butikslokal i Söderhamn gå enkelt och snabbt. Vissa saker som ni kan fundera över är till exempel följande. Hur stor eller liten lokal söker ni, ska det finnas utrymme att växa, för förvaring med mera? Krävs det något speciellt av lokalen, såsom tillstånd eller andra faciliteter för att ni ska kunna hålla er verksamhet igång? Är närområdet och era närmsta butiksgrannar viktiga? Vill ni vara belägna i ett centralt område, i ett shoppingcenter eller söker ni ett multivaruhus med tillgång till parkering? Spelar våningsplan, planering av rum och dylikt någon roll? Om ni som företag gjort noggrann research innan är chansen att hitta något som ni blir nöjda med direkt större. Oavsett vad ni söker finns något för er.

Söderhamn butikerna ligger strategiskt fördelaktigt till

Här är det smart att placera sig eftersom många städer ligger i närheten. Faktum är att Söderhamn med butikslokalerna som finns här, är en central del i länet. Städer norr- och västerut som exempelvis Hudiksvall, Borlänge, Falun, Sundsvall, och Härnösand ligger inom en radie av cirka 180 kilometer. Men även Stockholm, Uppsala, Gävle och Västerås söderut ligger mindre än tre timmars bilfärd bort. Söderhamn är en stad många passerar igenom eftersom E4:an går igenom staden. På väg norrut eller söderut är det många som stannar. Det finns även många som pendlar till universitet och arbeten och därför finns goda möjligheter till anslutningar. Snabbtåg trafikerar många sträckor, bland annat till Arlanda och Stockholm. Centralstationen är en knytpunkt även för busstrafik inom länet. Det finns ett väl fungerande näringsliv här och staden har också bra hjälp för nystartade företag, bland annat med målen att underlätta och inspirera. Genom detta finns ett positivt företagsklimat och många väljer att etablera sig här. Företag som är verksamma här är främst i branscherna industri, tillverkning, maskin, bygg och leverans.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks