arrow_upward

3 produktion/lager: Hedemora

Lagerlokalerna i Hedemora har stora möjligheter med tanke på affärsklimatet som är enkelt att penetrera och sedan ta över marknaden och ta ut vinsten. Centralortens befolkning har växt och minskat mellan åren men och ser...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Hedemora lager skapar möjligheter

Hedemora lagerlokalerna ger bra förutsättningar för affärer och det är smart att kolla över området och skanna ekonomi, butiker och företag i området innan man etablerar ett kontor här. Hedemora är en tätort i Dalarna och även centralort i Hedemora kommun. Kommunen fick stadsrätt redan år 1459 vilket gör staden till en medeltida stad och Dalarnas enda medeltida stad med officiella rättigheter. Centralorten har trots sin långa stadsrätt endast ett invånarantal på över 7000 invånare. Kommunen har nästan 16 000 invånare och blir med sina 16 000 personer Sveriges 152 största kommun av 290 kommuner sett till invånarantal. Befolkningstätheten halkar ännu längre ner på listan på en 182 plats av 290 kommuner med endast 18.5 invånare per km2. Även om Dalarna inte är fullt med folk så finns det mycket annat fint att hitta i staden som naturen och Dalahästarna. Dalarna har ett vackert landskap med en fridfull atmosfär. Hedemora kommun har en areal på 1000 km2 vilket gör det till Sveriges 126 största kommun utav 290.

Lagerlokaler i hedemora har god företagsatmosfär

Att öppna ett lager i Hedemora kan vara en mycket bra ide med tanke på den lägre konkurrensen i ett mindre samhälle där det kan vara enklare att investera och öppna en ny butik och snabbt slå ut den lilla konkurrensen som finns. I kommunen finns det över 700 företag registrerade och några av dessa är Hedemora Stadshotell, Språkform i Hedemora, Scenteknik Hedemora, Barngarderoben i Hedemora, Hedemora Träd- och Buskbeskärning, Hedemora kommun, Socialkontoret, Hedemora kommun, Tvätteri, Hedemora-Garpenbergs församling, Kyrkogårdsförvaltning, Hästö Handel i Hedemora Aktiebolag, Hedemora Lärcentrum och många andra därtill. Som det är enkelt att lägga märke till här är alla företagen i princip endast lokala och investerar inte för ekonomisk tillväxt på andra orter. De är nöjda aktörer på hemmaplan och det kan vara svårt att konkurrera med lokala butiker i mindre samhällen som funnits där sedan 50 år tillbaka men om du funderar på att etablera ett lager, kontor eller butik i kommunen så är det viktigt att erbjuda något som de lokala aktörerna inte kan erbjuda eller kanske tänka på att köpa upp lokala företag för att få större del av marknaden. Ett annat alternativ är att ha ett utbud som helt enkelt slår ut de etablerade företagen, ett utbud av tjänster eller produkter som företagen inte kan tävla med.

Hedemora lager och kommunens stöd

Lagerlokalerna i Hedemora har stora möjligheter med tanke på affärsklimatet som är enkelt att penetrera och sedan ta över marknaden och ta ut vinsten. Centralortens befolkning har växt och minskat mellan åren men och ser ut att följa trenden med en folkminskning följd av en folkökning under de senaste 50 åren. Trots den påbörjade folktillväxten vid år 2015 så ligger invånarantalet fortfarande lägre än vad det gjorde på 1970-talet och detta mönster ser vi på många mindre orter som har under 10 000 invånare och inga andra närliggande orter av betydande folkmängd. Sverige urbaniseras fort men detta ger även möjlighet för företagare att etablera sig i orter där det behövs fler butiker och ett större utbud helt enkelt.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks