arrow_upward

0 Coworking: Enskede-Årsta-Vantör

Kom i kontakt med näringslivet med Coworking i Enskede-Årsta-Vantör. Det finns stora potentialer i detta område, som inkluderar Enskedefältet, Johanneshov, Stureby, Årsta, Enskede Gård, Gamla Enskede, Östberga, Bandhagen, Högdalen, Örby, Rågsved och Hagsätra. Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Rätt Coworking i Enskede-Årsta-Vantör för dig

Det finns stora potentialer i detta område, som inkluderar Enskedefältet, Johanneshov, Stureby, Årsta, Enskede Gård, Gamla Enskede, Östberga, Bandhagen, Högdalen, Örby, Rågsved och Hagsätra. Sammanlagt bor det över 96’000 människor här, och en av de uppenbara fördelarna är så klart att det ligger så nära huvudstadens innersta kärna. De som bor och arbetar här kan ta del av fantastiska transportmöjligheter, bra skolor, omhändertagna vägar, flexibilitet och modernitet. Det finns intressanta lokaler, kontor, lager och Coworking i Enskede-Årsta-Vantör. Oavsett om du vill hyra ett skrivbord, ett rum, ett mötesrum eller en del av ett skrivbord, så finns det en lösning som passar dina behov. Denna nya typ av företagslokaler är otroligt flexibel, och det finns också flera olika former av kontrakt tillgängliga, och det går att betala timvis, veckovis eller månadsvis, beroende på vad som passar din verksamhet allra bäst. Det är bäst om du kan göra en lista över vad som är viktigast för dig, så att du lättare kan hitta en plats som verkligen kan hjälpa dig att bli mer effektiv, produktiv och kostnadseffektiv.

Bra transport och parkering med Coworking i Enskede-Årsta-Vantör

Som sagt, en av de bästa aspekterna av detta område är att du kan åtnjuta alla fördelar som kommer med en sådan central plats. Med Coworking i Enskede-Årsta-Vantör kan du välja om du vill resa med tunnelbana, pendeltåg, buss, bil, cykel eller bilpool. Om du har tid och ork är det så klart härligt att cykla till jobbet, men det är många av oss som inte har så mycket tid till övers under veckorna, så då kan det verkligen vara bra med kommunal transport. För de som föredrar att köra sin egen bil finns det gott om parkeringsmöjligheter. Fråga din hyresvärd vad som gäller så att du är väl underrättad, men se alltid till att dubbelkolla informationen med kommunen och läs även skyltar för att försäkra dig om att du följer rätt regler. Det är väl ingen av oss som tycker om att få oväntade p-böter. De goda nyheterna är att det alltid finns gott om lösningar i detta område, så det finns ingen anledning till oro.

Kom i kontakt med näringslivet med Coworking i Enskede-Årsta-Vantör

Det finns gott om intressanta verksamheter i detta område, som till exempel Pigmenta Måleri AB, Flexibel Luftbehandling AB, Catharina Andersson Juristbyrå AB, Mawlana Halal Kött AB, RO Projektbygg AB, Mecon Bygg AB, Svanströms El & VVS AB, HA Ventilation AB, Aulik Bygg & Plattsättning AB, Clinton Mätkonsult AB, Gamla Enskede Bryggeri, Ineko AB, Gangsta Software AB, Fönsterkoncept AB, Kungsholmens Kött AB, AB Prols Fabrik, Stockpipe AB, Balcona AB, El & Nätverksmontage i Stockholm AB, Ledvance AB, HusmanHagberg Enskede, Älvsjö Tak AB, Utech AB, Sffanalys AB, ADB Fastighetsservice i Stockholm AB, Bedsab B Edström AB, Specialchark Stockholm AB, Frukostimporten Stockholm AB, S:t Eriks Hiss AB, Kvalitet V.E.R.K. AB och Sanera Stockholm AB. Om du är intresserad av att testa Coworking i Enskede-Årsta-Vantör, kan du också kontakta kommunen för mer information om evenemang som företagsluncher och lokala organisationer och initiativ.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks