arrow_upward

4 produktion/lager: Knivsta

Strax utanför Uppsala finns den trevliga mindre tätorten Knivsta. Om du och din verksamhet är i behov av ett praktiskt lager är Knivsta stället att satsa på. Här erbjuds lagerlokaler för alla typer av företag...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Knivstas lager ligger mycket bra strategisk positionerat

Strax utanför Uppsala finns den trevliga mindre tätorten Knivsta med lagerlokalerna som utbuds. Här är man belägen i en perfekt position för den här typen av verksamhet. Transport till och från platsen går på ett snabbt och enkelt sätt. Mitt emellan Stockholm och Uppsala, med cirka 40 minuters bilfärd från vardera. Även städerna Södertälje, Enköping, Gävle och Norrtälje med flera ligger inom en radie av 128 kilometer. Området är naturskönt men det finns även boende och ett rikt näringsliv. Kommunen hjälper och stöttar företagare och majoriteten av företag är små, med en till två anställda. Det finns i dagsläget cirka 6000 personer som pendlar från Knivsta varje dag, oftast via tågtrafiken. De viktigaste arbetsplatserna är Akademiska sjukhuset i Uppsala och Arlanda flygplats. Men även på orten finns verksamma företag, dessa är främst verksamma inom bygg, entreprenad, service och jordbruk. Det är ett eftertraktat läge som både håller en låg prisklass men ändå fyller alla tänkbara funktioner. Här kan verksamheten utvecklas utan bekostnad på varken ekonomi eller tillgänglighet. 

Lagerlokaler i Knivsta är en smidig lösning för många typer av företag

Om du och din verksamhet är i behov av ett praktiskt lager är Knivsta stället att satsa på. Här erbjuds lagerlokaler för alla typer av företag och branscher. Faktum är att oavsett vilken bransch man verkar i eller storleken på företaget behövs oftast förvaringslokaler. Istället för att lagerhålla dina varor hemma, på kontoret eller på stället du är verksam på är ett professionell industrilokal en bättre lösning. Många olika företag håller till här, de är till exempel verksamma inom detaljhandel, jordbruk, maskin, verkstad, livsmedel och distribution med mera. Det finns alltså ett stort utbud av olika typer av lokaler, för att kunna tillgodose de flesta behov. Allt från enorma lagerhus som brukas av stora företag till mindre utrymmen som kan användas av småföretagare. Man kan också välja bland inredda och oinredda lokaler, samt om det krävs speciella faciliteter. Det finns något för alla. Man kan även få hjälp med praktiska detaljer och säkerhet, allt för er bekvämlighet.

Lager i Knivsta gör din verksamhet lättåtkomlig

Att kunna ha en lättillgänglig förvaringslokal är a och o för att verksamheten ska fungera på ett smidigt sätt. Knivsta lager är därför det optimala alternativet eftersom det finns mängder med anslutningar runt omkring. Det finns en centralstation där både regionala tåg, pendeltåg, snabbtåg och godståg passerar. Här finns alltså stora möjligheter att frakta vidare varor både norrut och söderut. Även väg E4 är direkt ansluten till staden, så att de närliggande städerna nås snabbt och enkelt också via biltrafik. Även Arlanda ligger ett stenkast ifrån orten. På tjugo minuter har du kommit till Sveriges största flygplats. Just när det kommer till vidaretransportering och distribution av varor är läget av största vikt vid lagerhållning. Eftersom varor och produkter oftast ska vidare eller vara lättåtkomliga för företaget är det här det perfekta stället. Oavsett hur du har tänkt att distribuera dina varor finns säkerligen ett alternativ som passar. Här finner du detta och mycket mer. 

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks