arrow_upward

Strax utanför Uppsala finns den trevliga mindre tätorten Knivsta. Om du och din verksamhet är i behov av ett praktiskt lager är Knivsta stället att satsa på. Här erbjuds lagerlokaler för alla typer av företag...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

## Knivstas lager ligger mycket bra strategisk positionerat

Strax utanför Uppsala finns den trevliga mindre tätorten Knivsta med lagerlokalerna som utbuds. Här är man belägen i en perfekt position för den här typen av verksamhet. Transport till och från platsen går på ett snabbt och enkelt sätt. Mitt emellan Stockholm och Uppsala, med cirka 40 minuters bilfärd från vardera. Även städerna Södertälje, Enköping, Gävle och Norrtälje med flera ligger inom en radie av 128 kilometer. Området är naturskönt men det finns även boende och ett rikt näringsliv. Kommunen hjälper och stöttar företagare och majoriteten av företag är små, med en till två anställda. Det finns i dagsläget cirka 6000 personer som pendlar från Knivsta varje dag, oftast via tågtrafiken. De viktigaste arbetsplatserna är Akademiska sjukhuset i Uppsala och Arlanda flygplats. Men även på orten finns verksamma företag, dessa är främst verksamma inom bygg, entreprenad, service och jordbruk. Det är ett eftertraktat läge som både håller en låg prisklass men ändå fyller alla tänkbara funktioner. Här kan verksamheten utvecklas utan bekostnad på varken ekonomi eller tillgänglighet. 

 

## Lagerlokaler i Knivsta är en smidig lösning för många typer av företag

Om du och din verksamhet är i behov av ett praktiskt lager är Knivsta stället att satsa på. Här erbjuds lagerlokaler för alla typer av företag och branscher. Faktum är att oavsett vilken bransch man verkar i eller storleken på företaget behövs oftast förvaringslokaler. Istället för att lagerhålla dina varor hemma, på kontoret eller på stället du är verksam på är ett professionell industrilokal en bättre lösning. Många olika företag håller till här, de är till exempel verksamma inom detaljhandel, jordbruk, maskin, verkstad, livsmedel och distribution med mera. Det finns alltså ett stort utbud av olika typer av lokaler, för att kunna tillgodose de flesta behov. Allt från enorma lagerhus som brukas av stora företag till mindre utrymmen som kan användas av småföretagare. Man kan också välja bland inredda och oinredda lokaler, samt om det krävs speciella faciliteter. Det finns något för alla. Man kan även få hjälp med praktiska detaljer och säkerhet, allt för er bekvämlighet.


## Lager i Knivsta gör din verksamhet lättåtkomlig


Att kunna ha en lättillgänglig förvaringslokal är a och o för att verksamheten ska fungera på ett smidigt sätt. Knivsta lager är därför det optimala alternativet eftersom det finns mängder med anslutningar runt omkring. Det finns en centralstation där både regionala tåg, pendeltåg, snabbtåg och godståg passerar. Här finns alltså stora möjligheter att frakta vidare varor både norrut och söderut. Även väg E4 är direkt ansluten till staden, så att de närliggande städerna nås snabbt och enkelt också via biltrafik. Även Arlanda ligger ett stenkast ifrån orten. På tjugo minuter har du kommit till Sveriges största flygplats. Just när det kommer till vidaretransportering och distribution av varor är läget av största vikt vid lagerhållning. Eftersom varor och produkter oftast ska vidare eller vara lättåtkomliga för företaget är det här det perfekta stället. Oavsett hur du har tänkt att distribuera dina varor finns säkerligen ett alternativ som passar. Här finner du detta och mycket mer. 

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa