arrow_upward

3 produktion/lager: Sollentuna

Sollentuna lager, i en stad som är i ständig växt och utveckling, går det alltid att hitta lediga lokaler. Det finns moderna, funktionella och prisvärda företagslokaler runt om i området, så om du utforskar marknaden...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Lediga Sollentuna lager

Tack vare att storstaden är i ständig växt och utveckling, går det alltid att hitta lediga Sollentuna lager att hyra till ett förnuftigt pris. Det finns moderna, funktionella och prisvärda företagslokaler runt om i området, så om du utforskar marknaden kan du hitta den lösning som passar ditt företag allra bäst. Oavsett vilken bransch du befinner dig i finns det klara fördelar med att ha väl organiserade förvaringslokaler, med hög säkerhet, tillgänglighet och bra ventilation, för att säkerställa hög kvalité och pålitliga resultat. Magasinering och förvaring kan minska dina utgifter i det långa loppet, och lösa en rad olika organisatoriska problem. Visst är det skönt att minska på röran, ha allting på rätt plats och ta väl hand om saker och ting så att de inte blir smutsiga, fuktiga eller mögliga under den tid de förvaras. Det är däremot inte alltid enkelt, om man inte har rätt förvaringsplats. Som med allt annat, är det viktigt att planera ordentligt i förväg, både när det gäller att hyra Sollentuna lager och när man organiserar utrymmet. Med bra planering får man mer ut av sina pengar och undviker tråkiga överraskningar. För att få plats med så mycket som möjligt utan att tappa översynen, kan man installera vertikala hyllor, som går från golv till tak, och sortera innehållet enligt ett specifikt system.

Bra organisation med Sollentuna lager

Det råder ingen brist på bra restauranger och caféer i detta storstadsområde. Med ett imponerande utbud av asiatiska, europeiska och amerikanska restauranger, går det att utforska många olika smakupplevelser. Alla butiker, kontor och lager i Sollentuna ligger nära intill minst ett lunchställe, så det är ingen som behöver färdas långt för en måltid. En av de mest populära destinationerna för amerikansk mat är Texas Longhorn på Allfarvägen. Med över 30 restauranger runt om i Sverige, har Texas Longhorn etablerat sig som en av svenskarnas favoritplatser för klassiker som ’Texas Ribs’, ’Pulled Pork’ och andra saftiga maträtter för köttälskare. För vegetarianerna är den veganska och vegetariska restaurangen SOOK ett populärt alternativ. Där serveras läckerheter från mellanöstern, såsom krispiga falafel, perfekt hummus och grillade marinerade grönsaker som får det att vattnas i munnen.

Imponerande näringslivsklimat för lager i Sollentuna

Enligt Svenskt Näringslivs rankning av landets kommuner med bäst företagsklimat, har denna kommun kommit på andra plats, tre år i rad. Det är med andra ord bra att ha alla sina företagslokaler i området, oavsett om det är kontor, butik eller lager i Sollentuna. Kommunen strävar givetvis efter att komma på första plats, och jobbar väldigt hårt för att ständigt förbättra villkoren för alla företagare och verksamheter. Området har bra anslutning till resten av landet, och omedelbar anslutning runt om i huvudstaden. Det går att färdas via bil, buss, pendeltåg och cykel. För de som värnar om miljön är det förstås viktigt att ha bra tillgång till kommunal transport, och denna miljövänliga attityd är något kommunen sätter pris på. Pendeltågen rör sig runt om i Stockholm utefter ett komplext nätverk, som utformats i detalj för att förse stadens alla invånare med effektiva transportmöjligheter. Tack vare detta system kan de som har lager i Sollentuna resa från och till sina lokaler med enkelhet.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks