arrow_upward

4 kontorshotell: Järfälla

Hyr ett kontor i ett av Järfällas kontorshotell, på ett attraktivt läge med många fördelar. Järfälla är en del av tätorten Stockholm och ligger i centralorten Jacobsberg. Det är en del av Stockholms län och...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Järfälla kontorshotell – ett attraktivt läge med många fördelar

Järfälla är en del av tätorten Stockholm och ligger i centralorten Jacobsberg. Det är en del av Stockholms län och ligger i de södra delarna av Upplands landskap vid Mälarens östra strand. Kommunen gränsar till Ekerö kommun, Sollentuna kommun, Upplands Väsby- och Upplandsbros kommun som alla ligger i samma län. Området bildades efter att Järfälla-, Eds-, och Sollentuna socken slogs ihop och bildade kommunreform 1862 i området där Järfällas kontorshotell ligger idag.

Kontorshotell i Järfälla – med stora möjligheter för det lilla företaget

Det första dokumenterade brevet där området Järfälla nämns är över 700 år gammalt och är skrivit av ärkebiskopen Nils Kettilsson där han testamenterar sina ägodelar. Området har varit bebott sedan tidig stenålder. Under medeltiden var området en viktig transportled för att transportera mat och boskap. Området hade länge sin lantliga stil men i början på 1920- talet började man bygga småhus och vid ett tillfälle hade kommunen en av Europas största småhusområde. År 1968 byggde man räls till pendeltågen och motorväg, sedan dess har kommunen expanderat med fabriker, lokaler, lager och kontorshotell i Järfälla.

Kontorshotell i Järfälla – en växande kommun med världsledande företag i spetsen

Områdets utveckling satte först i fart runt år 1970 och i början av 1990-talet byggde IKEA sitt varuhus i Barkaby som blev en start för ett helt handelsområde med fabriker, lokaler och kontorshotell i Järfälla. Även ett helt nytt bostadsområde byggdes upp på den gamla flygplatsens mark och infrastrukturen till området förbättrades ytterligare. Området omfattar både hyres- och bostadsrätter, villor och radhus med en plan för att 18 000 bostäder ska stå klara år 2030. De första bostäderna blev sålda redan under planeringsstadiet och våren 2014 flyttade de första personerna in i sina bostäder. Inklusive alla de arbeten som redan finns i handelsområdet och kontorshotell i Järfälla förväntas 10 000 nya jobb att skapas.

Järfälla kontorshotell – va en del av det svenska näringslivets topp

Med de 18 000 nya bostäder som ska byggas i området och med 10 000 arbetstillfällen behöver kommunen expandera sin infrastruktur. Enligt Stockholms Stad kommer kommunen att få en förlängning på den blåa linjen av tunnelbanesystemet från Akalla till områdets station. Detta arbete ska dra igång under hösten 2016. Kommunen uppmanar god byggnadskultur och varje år delas ett pris ut av miljö- och byggnadsnämnden. År 2015 fick ett av kommunens nya kontorshotell i Järfälla priset efter ”gott uppförande vid byggnation” och att de uppnådde sina miljömässiga mål.

Kontorshotell i Järfälla – arbeta vägg i vägg med Sveriges mest framgångsrika företag

I kommunen finns det över 4500 företag registrerade. Lite mer än hälften är enmansföretag och 15 % har färre än 10 anställda. Många av arbetsplatserna ligger ute på handelsplatsen eller på kontorshotell i Järfälla. De största företagen med verksamhet, produktion eller boende i kontorshotell i Järfälla är: Järfälla kommun – 3500 anställda Saab AB – 1 300 anställda St. Jude Medical AB – 700 anställda Arla Foods AB – 600 anställda Dahl – 600 anställda IKEA – 400 anställda ELFA AB – 400 anställda ICA Handlarnas AB – 300 anställda Swebus AB – 300 anställda Stockholms läns landsting – 300 anställda

star
star
star
star
star
3.7 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks