arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

arrow_drop_up

Kontorshotell finns att hyra på Dalvägen 8, 169 56 Solna

Få Priser och Information
info
Vad används dina personuppgifter till?
Order form shadow
Boka visning
Boka visningclose
event
Order form shadow
Kontakta hyresvärden
Kontakta hyresvärdenclose
Order form shadow
Adress (Visa på karta):
Dalvägen 8
169 56 Solna
Yta
10 - 15 m²
24 Hour AccessAlarm System
ArkivBusiness Lounge
Cafeteria / CateringCleaning Services
Closed officesCopy Service
Facilities for the DisabledFax Service
FöretagsadressKablat nätverk
Kitchenette/Café areaMeeting Rooms
Open-plan officesParking
Private company signShowers
Staffed receptionWIFI
Avstånd till kollektivtrafik
 
Buss
63 m
 
Expressbuss
291 m
 
Spårvagn
341 m
 
Tåg
341 m

Fräscha kontor och arbetsplatser i Arenastaden, Solna

Flexibla kontorslösningar Arenastaden, en levande stadsdel med en blandning av kontor och bostäder. Friends Arena med alla sina evenemang och Mall of Scandinavia, som är Skandinaviens största galleria med 250 butiker och 9 000 kvm restauranger, lockar många dagliga besökare. Hyr ditt kontor där affärsmöjligheterna skapas. I Arenastaden erbjuder vi flexibla kontorslösningar. Här finns kompletta kontorsrum för en person och uppåt samt färdiga arbetsplatser, tillfälliga eller permanenta. Hyr färdig möblerat eller möblera själv.

Personlig service Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt.

Mötesrum och konferensrum Våra konferensrum är liksom kontorsrummen ljusa och smakfullt inredda och som gjorda för inspirerande möten. Du kan dessutom nyttja konferensrum på samtliga våra kontorshotell.

IT Vi erbjuder högklassig internetuppkoppling samt WiFi. Valfriheten i vårt serviceutbud gör att du kan fokusera på din verksamhet.

Nätverkande De gemensamma ytorna ger dig möjlighet att skapa kontakter. Samtidigt som du tar en kopp kaffe kan du nätverka med din granne och byta idéer och erfarenheter.

Hög säkerhet Våra säkerhetslarmade lokaler med passagesystem ger dig hög säkerhet och tillgång till ditt kontor 24 timmar per dygn, sju dagar i veckan.

Goda kommunikationer Närheten till E4:an och E18, ett stort antal bussförbindelser, Tvärbanan och inte minst pendeltåget, som tar dig till Centralen och Stockholms centrum på mindre än 10 min och direkt till Arlanda på 30 min, gör läget oslagbart. I huset finns det en populär lunchrestaurang och flera andra matställen och närservice finns i området.

Komplett arbetsplats från 3850kr/månad Flexibla arbetsplatser från 750kr/månad

email
Intresserad? Få gratis information om denna lokal

Du kan få gratis information om denna lokal via e-post. Du får hyresvärdens kontaktinformation inom ett par minuter. Vänligen klicka på knappen nedan och fyll i kontaktformuläret.

Område

Liknande kontorshotell