arrow_upward

Detta är givetvis en fantastisk plats att befinna sig på. Det finns stora fördelar med att ha en sådan central arbetsplats, och det gör det möjligt för många olika typer av verksamheter att nå ut...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Stockholm Söderort kontorshotell – och bli en del av Stockholms innerstad

Söderort är ett område i de södra delarna av Stockholm och inkluderar idag 52 stadsdelar. De stadsdelarna som man räknar är allt som ligger söder om Årstaviken, Hammarbyleden och sjön Mälaren. De delarna av området som ligger mest centralt brukar man halvcentrala bandet och här har många företag valt att lägga sina verksamheter i lokaler, kontor och kontorshotell i Stockholm Söderort. Området har ett eget polisdistrikt och likaså när det kommer till åklagarkammaren. De övriga rättsliga ärendena tillhör sedan år 2007 Södertörns domsaga med kontorshotell i Stockholm Söderort.

Med kontorshotell i Stockholm Söderort – med bra kommunikationsmöjligheter mot centrum

I området fins det ett flertal tunnelbanestationer och området tillhör det bussnät som etablerats i staden. Stationen Älvsjö är en av de stationerna med flest resenärer och med mer än 45 000 invånare och bra kommunikationsmöjligheter både via den lokala kollektivtrafiken och tåg via Nynäsbanan och Västra stambanan. Detta gör området väldigt attraktivt och allt fler företag letar lokaler och kontorshotell i Stockholm Söderort. Idag pendlar cirka 70% från innerstaden till sina arbeten medan 37 % pendlar in till sina lokaler och kontorshotell i Stockholm Söderort. Denna trend håller dock på att ändras då större delar av de arbeten som finns i innerstaden idag består av stora arbetsgivare.

Kontorshotell i Stockholm Söderort – med drivande grannar och ett bra nätverk

Några av de stora företagen som valt att etablera sig i lokaler och kontorshotell i Stockholm Söderort är Globen, Konstfack, Skogskyrkogåden och stora köpcentrum såsom Farsta och Skärholmen. Handeln är en stor del av innerstaden och ett flertal företag inom branschen har därför valt att lägga delar av den administrativa verksamheten i kontorshotell i Stockholm Söderort. En tredjedel av stadens invånare bor i området och köpkraften är hög hos invånarna. Idag styrs området av de röd-gröna partierna och vann sista valet genom sin satsning på att fler företag ska etablera sig i lokaler och kontorshotell i Stockholm Söderort.

Kontor i Stockholm Söderort – Med ett bra strategiskt läge i ett område som växer.

Även om området är en del av innerstaden med bostäder, köpcentrum och kontorshotell i Stockholm Söderort har området stora grönområden. I de norra delarna av Söderort ligger stadsdelen Södertörn. Södertörn har typiska drag från Mellansverige med ett rikt djurliv, stora områden med sumpmark och berg med fantastisk utsikt över staden och Mälaren. Området ligger dessutom i anslutning till Stockholmsåsen som är en 60 kilometer lång ås som går rakt igenom hela huvudstaden. I takt med att staden växt har man fått spränga bort delar av åsen.

Med kontor i Stockholm Söderort – ett attraktivt läge med närhet till centrum och stationen

Området Söderort kallas ofta ”staden i staden” då alla nödvändigheter finns i området. Området är byggt och har expanderat genom att man byggt tre halvcirklar under tre olika tidsepoker. Den första epoken byggdes under tidigt 1900-tal och består av flerfamiljshus där ett flertal idag gjorts om till företagslokaler och kontorshotell i Stockholm Söderort. Etapp två och tre som byggdes under år 1950 och framåt bestod även den av flerfamiljshus men på den industrimark som fanns tillgänglig då lokalerna stod tomma.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks