arrow_upward

4 kontor: Borås

Staden har tillsammans med Göteborg och Trafikverket beslutat bygga en ny höghastighetsjärnväg mellan städerna. Detta kommer till att skapa stora möjligheter för företag med kontor i Borås, i alla branscher. Detta är en mötesplats för...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Borås – En Grön Stad

Borås är en av Sveriges största tätorter och är belägen i Västsverige. Staden är omgiven av härliga parker och grönområden som kombinerar det livfulla stadslivet med en känsla av närhet till naturen. Borås kommun och lagt ner mycket tid och fokus på att skapa fler och trivsamma mötesplatser i staden.

Upplev Staden

I Borås hittas något för alla. Här finns djurpark, handelscenter, idrottsanläggningar samt moderna Borås Arena. Textilmuseet i Borås är en av många attraktiva upplevelser och har Europas största samling av textilmaskiner. Det är inte bara mängden trivsamma miljöer i Borås som gör det attraktivt, utan läget är också mycket bra. Med flera stora närliggande vägleder mot Göteborg samt järnväg som kan ta dig till Stockholm på knappa tre timmar, ger staden stora möjligheter för både företagare och privatpersoner.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks