arrow_upward

Borås

Staden har tillsammans med Göteborg och Trafikverket beslutat bygga en ny höghastighetsjärnväg mellan städerna. Detta kommer till att skapa stora möjligheter för företag med kontor i Borås, i alla branscher. Detta är en mötesplats för...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Borås – En Grön Stad

Borås är en av Sveriges största tätorter och är belägen i Västsverige. Staden är omgiven av härliga parker och grönområden som kombinerar det livfulla stadslivet med en känsla av närhet till naturen. Borås kommun och lagt ner mycket tid och fokus på att skapa fler och trivsamma mötesplatser i staden.

Upplev Staden

I Borås hittas något för alla. Här finns djurpark, handelscenter, idrottsanläggningar samt moderna Borås Arena. Textilmuseet i Borås är en av många attraktiva upplevelser och har Europas största samling av textilmaskiner. Det är inte bara mängden trivsamma miljöer i Borås som gör det attraktivt, utan läget är också mycket bra. Med flera stora närliggande vägleder mot Göteborg samt järnväg som kan ta dig till Stockholm på knappa tre timmar, ger staden stora möjligheter för både företagare och privatpersoner.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa