arrow_upward

1 kontor: Eskilstuna

Genom att ha sin affärsplats samt arbetsplats på en lättillgänglig plats med många möjligheter till anslutningar är det enklare att samarbeta, transportera och träffa andra. Att skaffa kontorslokal i Eskilstuna kommer att ge dig och ditt...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Vid Eskilstuna kontor finner du inspirerande lokaler

Letar du och ditt företag efter en ny arbetsplats att hålla till vid? Här får ni chansen att använda nya, fräscha och öppna kontor erbjuds på bra läge i Eskilstuna. Här finns möjlighet för alla olika sorters företag att utveckla sin verksamhet. I inspirerande, moderna och speciellt anpassade lokaler kan du och ditt företag med säkerhet bli bättre. Våra kontor är alla utrustade med det som krävs, såsom ergonomiska stolar och bord, teknik och andra nödvändigheter. Här kan ni fokusera på det viktiga arbetet ni utför och låta oss sköta alla praktiska detaljer vad gäller kontorsplatsen. Vi erbjuder er att hålla till i uppdaterade och välanpassade lokaler som alltid ligger på bästa läge. Här kan ni låta kreativiteten flöda och knyta nya kontakter på arbetstid. Eftersom många olika företag håller till här finns chansen att träffa nya människor som ni annars inte hade träffat. Vi arbetar efter att erbjuda en social, modern, flexibel och inspirerande arbetsplats.

Nära hela centrala Sverige med kontor i Eskilstuna

Placera dig strategiskt fördelaktigt med kontorslokaler i Eskilstuna. Staden ligger i hjärtat av Södermanland och runt omkring finns ett flertal städer och knutpunkter. Städer som Örebro, Västerås, Strängnäs, Södertälje Stockholm och Katrineholm är några exempel. Här finns en tågstation som erbjuder direkta och snabba förbindelser med Stockholm. Med bil eller tåg tar det endast en timme till huvudstaden. Även till Västerås, Södertälje och Strängnäs med flera finns direkta tågförbindelser. Stadens centrala läge gör att många pendlar till och från Eskilstuna och på så sätt är det en högst levande ort. I Eskilstuna finns en mångfald och staden har drygt 100 000 invånare. Näringslivet går bra och framförallt inom miljö är staden väldigt innovativ. Som tidigare industristad har Eskilstuna gått mer och mer mot att vara ett centrum för moderna företag. Genom att ha sin affärsplats samt arbetsplats på en lättillgänglig plats med många möjligheter till anslutningar är det enklare att samarbeta, transportera och träffa andra. 

Upptäck nya möjligheter med kontor i Eskilstuna

Att skaffa kontorslokal i Eskilstuna kommer att ge dig och ditt företag nya och oväntade möjligheter. Att vara nära så många städer samtidigt gör att ni blir ett centrum som enkelt kan nå ut överallt. Dessutom är det otroligt befriande att slippa tänka på allt praktiskt som måste skötas när man har egna lokaler. Dagens flexibla företag behöver också en flexibel lösning. Kontoren här erbjuder just detta. Att slippa ingå ofördelaktiga kontrakt eller att köpa loss hela byggnader gör att ni enkelt kan anpassa lokalerna efter verksamhet och inte tvärtom. När ni hyr kontorslokaler på era villkor kommer ni också att ha en större frihet att utvecklas. Genom att fokusera fullt ut på personal och arbete blir också jobbet mer lustfyllt och socialt. Oavsett om ni är ett litet eller stort företag finns något för alla här. Vi erbjuder många olika typer och storlekar på arbetsplatser och kontorslokaler. Alla har dock gemensamt att man får en fast plats att arbeta på, tillgång till lunchrum och andra bekvämligheter.

star
star
star
star
star
2.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks