arrow_upward

Karlstad

Karlstad är Värmlands huvudstad och samtidigt den största staden i Värmland. Med sina nästan 90 000 invånare räknas staden som den sjuttonde på listan över Sveriges största städer. Symboliskt för Karlstad är universitetet, katedralen, hamnen...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontorslokaler i Karlstad

Karlstad, forna Carlstad ligger i Värmland och har ca 62 000 invånare i tätorten och omkring 90 000 i Karlstads kommun. Karlstad är Sveriges sjuttonde största tätort och ligger precis vid Vänerns nordligaste strand. Symboliskt för staden är bland annat universitetet, katedralen och hamnen. Även solen är en symbol för Karlstad. Karlstad har ett strategiskt läge, nära både Stockholm, Göteborg och Norges huvudstad Oslo. Detta gör staden till en bra plats för både fasta kontorslokaler som möten och konferenser, då Karlstad har många bra hotell och fina konferens- och möteslokaler.

Näringsliv och kontorslokaler i Karlstad

Karlstad har en rad stora företag med både industri och kontorslokaler, på listan finner vi bland annat Rami Rent, som är nordens största installations- och serviceföretag, NCC med stora industri- och kontorslokaler, Peab, Skanska, Löfbergs Lila och en rad andra storföretag som har valt att placera sina industri- eller kontorslokaler i staden eller i nära anslutning till staden. De viktigaste industrierna i Karlstad finner vi inom IT kontoren, massa och pappersbranschen samt mötesindustrin.

God placering för kontorslokaler

Karlstad ligger på Klaraälvens delta och precis bredvid Vänerns norra strand. Karlstad erbjuder goda kommunikationer där det finns bra vägar, kollektivtrafik men även tåg och tillgång till hamn, vilket gör staden attraktiv för stora industier som transporterar med båt. Staden har lägre kontorshyror än andra delar av landet, likaså priser för att köpa mark, vilket gör Karlstad till en attraktiv plats för kontorslokaler. I Karlstad finns många företag närvarande men även nya kommer och etablerar kontor, vilket innebär att stadens näringsliv växer mer och mer för var vecka.

Konstant tillväxt, nya kontorslokaler öppnas dagligen

Karlstad är en stad med växande näringsliv vilket i sin tur innebär växande siffror. Detta gör staden attraktiv för såväl affärer och möten som för nöjen. Detta innebär att många nya företag etablerar kontorslokaler i Karlstadstrakterna. Karlstad är både regionscentrum i Värmland och en viktig stad för både handel och besök. Staden har en hög handelsindex, många arbetsgivare och många nya attraktiva jobb.

De viktigaste företagen som har kontorslokaler i Karlstad:

De tio viktigaste företagen med industri eller kontorslokaler i Karlstad är: Stora Enso Skoghall med både industri och kontor Konsum Värmlands lager och kontor Ahlmarks kontor Nordic Paper med både industri och kontorslokar Uddeholms Lesjöfors Karlstads stadshus Löfbergs kaffeproduktion och kontorlokaler Helmia Rolls-Royce

Konstant expansion - nya kontorslokaler öppnas

Karlstad har gott om plats och lägre priser än andra städer, vilket innebär att staden är i en konstant expansion. Detta gör platsen attraktiv för nybygge av lokaler. Många företag öppnar upp både industri och kontorslokaler. Karlstad är en idealisk stad med god kapacitet när det gäller kontorslokaler. Staden är en strategisk placering, med gott om hotellrum för besökande samt väldigt goda möteslokaler. Karlstad ligger nära både Stockholm, Göteborg och Olso vilket gör staden attraktiv för konferenser och andra möten mellan företag.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa