arrow_upward

1 butik: Växjö

Europas grönaste stad och en bra plats att etablera butiker på. Denna stad har valts till Europas grönaste stad och anledningarna bakom är många. Kommunen nöjer sig inte med att tänka grönt och att skapa...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Växjö — Europas grönaste stad 

Denna stad har valts till Europas grönaste stad och anledningarna bakom är många. Kommunen nöjer sig inte med att tänka grönt och att skapa en grönare stad utan vill hela tiden tänka och ta det extra steget. Staden har mellan 1993-2011 sett en 73% befolkningsökning samtidigt som det skett en utsläppsminskning med 41%. Staden visar att en grönare stad kan samtidigt vara en mer framgångsrik stad. Något som attraherat många företag till kommunen.

Shopping i Växjö

Växjö är inte bara en stad för miljömedvetna och den grönare medborgaren men också för den som modemedvetna och shoppingentusiast. Staden har Sveriges bästa köpcentrum (2011-2012), Grand Samarkand vilket har attraherat många företag att ha en butik i centrumet. Förutom Grand Samarkand finns även en mycket känd glasgata där över 200 butikslokaler, restauranger och kaféer finns.

star
star
star
star
star
3.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks